16.2.2012

Tehoa tarvitaan

Toissa-aamuna Paavo päätti herätä kello 4.45. Tänään herätys tapahtui varttia myöhemmin. Ylösnousulla on ollut ymmärrettävä syy, herran on pitänyt päästä tarpeilleen.

Valitettavasti Paavo ei ole halunnut käydä enää takaisin nukkumaan. Ihmisasukit ovat olleet asiasta hieman näreissään.

Juon harvoin kahvia, mutta eilen minun oli turvauduttava kahviakin kovempiin aineisiin eli energiajuomaan. Sen avulla kestin työpäivän hereillä.  Haluaisikohan jokin panimoyhtiö ryhtyä sponsoriksi aamuvirkun mäykkypennun perheelle? Olvi? Näen jo sieluni silmin Paavon säntäilemässä ympäriinsä keltaisessa liivissä, jossa lukee Teho.

2 kommenttia:

  1. Aamu-uninen tyttäreni teki viime kesänä Ollia hoitaessaan näin: koira herättää tarpeilleen aamulla klo 7 (tämä on yö teini-ikäiselle) ja sitten tehdään pikalenkki, jonka jälkeen molemmat menevät nukkumaan tyttären sänkyyn. Vieressä Olli oli jatkanut aamu-unia vielä 11 asti.

    Tämä lisää lakanapyykin määrää huushollissa.

    VastaaPoista
  2. Tuota olen miettinyt, mutta Paavo on tähän asti nukkunut yöt pedissään meidän sängyn vieressä. Sänkymme on tavallista korkeampi, joten Paavo ei ole edes tajunnut yrittää sänkyymme. Ja jos sen ottaa aamulla viereen, on vaarana että tyyppi haluaa sinne myös öiksi.

    Ihanaa, että nyt on viikonloppu, aion korvata viikon univajetta päiväunilla! Leppoisaa viikonloppua toipilas-Ollille!

    VastaaPoista