18.2.2012

Koirakouluun

Maanantaina se alkaa, pikkupojan koulunkäynti. Paavo menee pentukurssille, jossa toivottavasti tavataan muita hauskoja koiruuksia sekä opitaankin jotakin. Koirakoulu ohjeisti meitä näin:

"Kurssille mukaan otetaan namipaloja (ei keksejä, mitkä murenevat), joku koiran lempi lelu ja kakkapussi varmuuden vuoksi. Koirasi on motivoitunein koulutukseen, kun sillä on nälkä ja se on pirteä.  Älä anna koirallesi ruokaa ainakaan paria tuntia ennen kurssille tuloa Varaa koiralle mukaan lisäksi tukeva panta ja hihna (ei flexiä). "


Onko kokeneemmilla koirakoululaisilla antaa aloittelijoille muita vinkkejä?8 kommenttia:

 1. ihana kuva! koirakoulussa ei ikävä kyllä varmaankaan pääse tutustumaan toisiin oppilaisiin lainkaan. meillä ainakin koirat piti ulkona pitää tervehtimättä. tietysti ihmiset voi tutustua ja muulla ajalla sitten tutustuttaa koiratkin. mä tapasin vanhan kaverini yllättäen kurssilla. (edelleen kommentoin nimettömänä mutta Milon äippä taas)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, ei leikkejä. No oppimaanhan sinne mennään. Koiratuttavuuksia taidamme sitten käydä etsimässä kylämme koirapuistosta. Tänään oli jo tarkoitus mennä, mutta lumisade ja kova viima muuttivat suunnitelmat kotipainotteisiksi.

   Ilmeisesti bloggerissa on ollut jotakin ongelmia kommentoinnin kanssa.

   Poista
 2. Ei ole vinkkejä alkaa, mutta toivotamme mukavia koulupäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Minua jännittää kovasti, kun en ole aiemmin ollut.

   Poista
 3. Meidän kurssilla oli myös leikkikielto. Nelli oli pienin ja suurin koira oli Rhodesian ridgeback (mikä suomeksi?) eli aika paljon suurempi (ei enää ihan pentu). Oltiin pienryhmässä, 5 koiraa ja oli ihan ok kurssi. Se vaan ärsytti, että kouluttaja luuli kaikkien lähtevän harrastamaan tokoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuonne tulee myös kaikenrotuisia koiria, ikähaarukka on 3-6 kuukautta. Eli varmasti eroja löytyy. Mielenkiinnolla odotan, mitä tuleman pitää.

   Poista
 4. Meidän kurssilla ensin AINA leikittiin VAPAANA. Mentiin mettänreunaan rinkiin ja sitten Piski-kouluttja antoi käskyn IRTI ja sitten me mentiin. Joo, olin kaikista pienien ja välillä pyörin kuin pallo isojen pentukoirien välillä. Mutta oli KIVAA ja äippäkin oppi ottamaan rennosti. Se ku vähän pelkäs isoja koiria. Mun blogissa on montakin juttua aiheesta, elo- ja syyskuulla ainaskin.

  Paavosta aivan mahtava kuva. Toivottavasti saat juosta kurssilla muiden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitikin heti käydä lukemassa Myrskyn koulukokemukset, monenlaista olet oppinut. Meilläkin opetussuunnitelmassa on sosiaalistaminen eli kai se johonkin yhteistekemiseen viittaa. Ja kuten kuvasta näkyy, Paavo on melkoinen sohvafilosofi!

   Poista