10.2.2012

Perjantain mäyräkoiraPerjantain mäyräkoira on kuvan kaltainen. En ole viiniasiantuntija, mutta mielestäni mäykkyviini on oivallinen peruspunkku. Alkon esittely kuvailee Le Petit Longue-Dogia seuraavasti: keskitäyteläinen, keskitanniininen, marjainen, mausteinen ja kypsän karpaloinen. Mielestäni juoma on riittävän mäyräkoiramainen ja pullokin on koiraystävällisesti muovia. Emännälle lasi mäykkyviiniä ja Paavolle kupillinen raikasta vettä.

4 kommenttia:

 1. hihihih meille kotiutui ihan samanlainen pullo eilen. ja kevyttä peruspunkkua. ostetaan toistekin. Milolle luomutilamaitoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. luomumaito maistuu taatusti Milolle, meillä Paavo saa ajoittain lorauksen piimää ja sekin on herkkua.

   Poista
 2. Me joskus etsittiin tuota lähi-alkosta, vaan eipä löytynyt. Ehkä Porista löytyis, on vaan unohtunut ajan oloon etsiminen. Itse en viineistä perusta, mutta mies saattaa joskus viiniä ottaakin. Mut olishan tuollainen pullo (mieluummin lasinen) komia kirjahyllyssä ihan koristeenakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos pullon haluaa hyllyynsä niin Alkon sivuilta muistaakseni näkee, missä Alkoissa kyseistä tuotetta on. Ja taitaapa Alkolla olla aika toimiva tilauspalvelu eli haluamansa pullon saa myös lähi-Alkoon. Koska kyllähän mäykyn kuvalla varustettu pullo on hienoa!

   Poista