15.2.2012

Taikaviitta osa 2

Tuttavamme lahjoitti Paavolle viitan, joka oli jäänyt hänen bostoninterrierilleen pieneksi. Vaikka mäykky ja bostoni ovat aivan eri mallisia, oli viitta pikkupötkylälle yllättävän sopiva. Kasvuvaraakin löytyy.

Paavo tutkailee viittaa. Tarkasti.

Paavo kertoo mielipiteensä viitasta. 
Paavo odottaa, että joku tosiaankin vapauttaisi hänet piinasta.
Vaikka herra vastustaa viitan pukemista sananmukaisesti kynsin hampain, suostuu Paavo sentään liikkumaan tämä päällä. Eilen tosin nähtiin oikeaoppinen nelitassujarrutus, epäilen että kylmällä viimalla oli jotain tekemistä liikkumishaluttomuuden kanssa. Jatkamme harjoituksia.

3 kommenttia:

 1. Hienoa, että Paavolle on löytynyt sopivaa päällepantavaa. Hih, Paavon mielipide on aika vakuuttava. Lähes kopio Ellistä. Elli yrittää juosta karkuun, kun se näkee villapaidan mun kädessäni. Kun saan sen päälle, se kyllä tulee sitten kiltisti.

  Ellikin saa toisinaan neliraajajarrutus-kohtauksia (ei villiksesta johtuvia), mutta näin talvella voidaankin sitten harrastaa perässäliukumista vastaantulijoiden iloksi. Kyllä ne tassut sieltä sitten aina on pian löytynyt, kun huomaa etten anna periksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis neliraajajarrutus on lajityypillistä toimintaa? Ja koiraa uskaltaa kiskoa perässään, ilman että eläinsuojelijat säntäävät paikalle? Paavo nimittäin aina välillä yrittää jarrutella, vaikka vielä ei todellakaan tehdä pitkiä lenkkejä vaan lähinnä harjoitellaan talutushihnassa kulkemista.

   Poista
  2. Siis juu, taitaa olla. On kuulemma muitakin mäykkyjä jouduttu joskus vetämään perässä. Asfaltillahan tätä ei voi tehdä, mutta lumessa liukuu mukavasti ;) Siis eihän sitä nyt riuhtomalla kiskota, vaan sillälailla rauhallisesti, mutta päättäväisesti. Kyllä se koira pian huomaa, että vois olla kivampi tassutella kuin luistella. Mutta Paavo tosiaan on vielä niin pieni, ettei pitkiä lenkkejä vielä voi harrastaa. En silti ketään välttämättä kehota vetämään koiraa noin, mutta itse oon huomannut, että Elli ottaa kyllä pian tassut alleen, kun huomaa että eteenpäin mennään. Tosin oudolla reissulla se voi kokeilla monta kertaa rajojaan.

   Poista