4.2.2012

Raikasta

Oikein raikasta lauantaiaamua kaikille. Parin kilometrin päässä sijaitsevalla Ilmatieteenlaitoksen havaintopisteellä on äsken mitattu lämpötilaksi -32,8. Tämä päivä taidetaan viettää viltin alla.
Paavo näyttäköön mallia.


8 kommenttia:

 1. Suloinen! Ai aito maastonakki, kun viihtyy vällyjen välissä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieluisin paikka on toki ihmisen lämpimässä kainalossa!

   Poista
 2. Voi kun yks on vaan niin söpö. Eihän näitä vauvakuvia ikinä väsy katsomaan :)

  Missä herranenaika Siperiassa te oikein asutte, -32,8? Hui kauhistus. Aamulla täälläkin oli lähes -27 astetta. Nyt mittari näyttää -18,4:ää ja auringonpuolella -16 astetta. Taitaa se aurinko kuitenkin jo hiukan lämmittää kun on parin asteen ero varjopuolen mittariin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän vauva on tänään 12-viikkoinen. Ja asumme ilmeisesti aika paljon idemmässä kuin teki, ja vielähän tuosta on matkaa ihan idän ja pohjoisen huippulukuihin. Oma mittari näyttää aina vähän vähemmän kuin tuo mittaus (lohdullista), nyt ei kotimittarissa ole kuin -24. Ja miten IHANA ajatus, että aurinko jo lämmittää. Kai se kevät vielä tulee!

   Poista
 3. PKS-seudulla -20 ja tässäkin on kestämistä. Oi kesä! Tule pian! Aion ottaa puikot käteen ja tikuttaa lämpimiä sukkia ja katsoa telkkaa koko päivän. Nelli lämmittää vieressä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvittelin, että tänään jo lauhtuu. Ei kuiteskaan, omassa mittarissa -30, virallinen mittaus -33,1. Huokaus. Toivottavasti ennuste pitää paikkansa, huomispäivälle lupaa vain noin 10 pakkasastetta.

   Poista
 4. Gaumee pakkanen. Parasta onkin pysyä filtin poimuissa ja keksiä sisäleikkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oli todella gaumee, mahakarvattomalle vauvalle varsinkin. Nyt on sää lauhtunut, enää 7,5 pakkasastetta.

   Poista