29.2.2012

Koirakoulussa osa 2

Toinen koirakoulutunti on takana. Tällä kertaa kertasimme vanhoja oppeja ja opettelimme hieman uutta. Kotitreenimme ei ole mennyt hukkaan, sillä maahanmeno sujuu jo mallikkaasti. Pihvitikun kanssa tosin. Kokonaan uusi juttu oli tokon perusasento. Pienellä harjoittelulla sekin sujui.

Kokeilimme myös omistajan luo tuloa. Se onnistui sen jälkeen kun Paavo oli ensin hetken pussaillut opettajaa.

Parasta minusta oli kuitenkin se, että Paavo oli paljon rohkeampi kuin ensimmäisellä kerralla. Viimeksi jouduin kantamaan värisenä pikkuotuksen halliin, nyt se tepasteli reippaana itse paikalle. Samoin lopun yhteisleikkiosuudessa Paavo intautui juoksentelemaan muiden mukana, vaikka välillä meinasi jäädäkin jalkoihin.

6 kommenttia:

 1. Hienoa, että Paavolla menee "opistolla" hyvin. Siitä se rohkeus kasvaa, mitä useammin näkee muitakin koirakavereita jo heti pienestä pitäen. Tsemppiä vaan jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innolla odotan jo tulevia tunteja. Ja kotona myös yritetään treenailla.

   Poista
 2. Pussailu ja ihmisten hurmaus on tärkeä osa mäyräkoiran elämää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti. Paavo on tajunnut nämä asiat jo pienenä!

   Poista
 3. Kohtahan sä oot, Paavo, ihan ylioppilas. Hyvä kun pussailet opee. Mäkin pussasin tuomaria siellä koiranäytelmässä. Mä meen maanantaina harkkaamaan koiranäytelmää varten. Mä kun en osaa seistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, pussailuha on vaan kohteliaisuutta. Ja kerro sitten Myrsky miten meni, mekin jatketaan taas maanantaina harjoituksia.

   Poista