28.4.2013

Sunnuntairauhaa

Viikonloppuun kuului paljon metsässä juoksentelua, runsaasti kevään hajujen nuuskuttelua sekä hieman kissan komentelua. Joten ei ihme, jos Paavon sunnuntai-ilta kului näissä merkeissä:

6 kommenttia:

 1. Hyvä Paavo, sää se osaat rentoutua ko MIES! Miten muuten voit, vieläk sää syöt sitä haimaruokaa? Toivottavasti oot muuten pysyny kunnossa. Mää oon syöny vielki haimaruokaa, enkä saa mitään luit taikka muita herkkuj, mut sen takia kai sitte voinki kans jo paremmin myös. Mukavaa viikonalkua! t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä Paavo on samassa asennossa, nyt se vaan makaa keskellä parisänkyä! Paavo on voinut hyvin. Tällä viikolla siirryttiin riisi-märkäruoasta kokonaan Hill'sin ID-nappuloihin, niihin vähärasvaisiin. Varmaa muutama viikko syödään niitä ja sitten ehkä kokeillaan tavallista ruokaa. Herkuista sallittuja ovat tonnikalapalat ja nahkarullat. Tavallisia luita ei anneta. Kiva kuulla, että sinäkin voit Mauri jo paremmin!

   Poista
 2. Mahtava viikonloppu sulla ja erityisesti viikonlopun päätösasento! Tommosen retkeilyn jälkeen kelpaa köllötellä. Iloista viikonalkua teille!:)

  VastaaPoista
 3. Ilolla ei rajaa kun lukee voinnin kohentumisesta, sekä sängyssä nukkumisesta,jotenkin muistikuva jotta Paavolla OLI omapeti :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Jos mäyräkoiralta kysyttäisiin, se nukkuisi pelkästään sängyssä, kylki vasten kylkeä ja peiton alla. Valitettavasti emäntä ei ole samaa mieltä ja Paavolla on edelleen oma peti. Siinä se nukkuu yöt. Päiväunia saa pötkötellä sängyssä, samon viikonloppuaamuisin saa aamulenkin jälkeen jatkaa unia vieressä. Tosin mäyräkoiramaisen sitkeästi Paavo yrittää valloittaa sänkyä myös öisin.

   Poista