25.4.2013

Paavon kesäturkki

Paavo kävi eilen nypittävänä. Yritimme saada aikaa samaan paikkaan kuin syksyllä, mutta ensimmäinen ilta-aika olisi ollut vasta kuukauden päästä. Eli taitaa olla sesonkiaika. Ja toukokuun lopussa Paavo olisi ollut melkoinen turjake.

Saimme ajan toisaalle. Vaikka kyseinen trimmaaja vasta harjoittelee, on jälki siistiä. Kun menin hakemaan Paavoa, kysyin trimmaajalta saiko Paavo porttikiellon. Paavo sai kuonokopan, trimmaaja totesi.

Nyt on Paavo rantakunnossa!

14 kommenttia:

 1. Kylläpä on siisti poika. Heh, vai sai Paavo kuonokopan. No, Paavo ei tainnut esittää ihan parhainta mahdollista käytöstä. Ossi on saanut kerran kuonokopan ell:illä, kun tassut olivat toosi kipeät ja kerran rauhotettiin. Tänään päiväkävelyllä lähti noin puolet nypittävästä osuudesta. Hauska kuva, taitaa olla pieni laajakulma optiikkana? Terveisiä M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, trimmaaja totesi lähtiessämme, että "minä en taida olla Paavon lempitäti juuri nyt". Paavo osaa olla aika kovapäinen. Kuva on napattu ihan iPhonella, eli ei niin laadukas optiikka taitaa aiheuttaa pienen vääristymän.

   Poista
 2. Voi mutulutunen sentään. Aina yhtä ihana, oli sitten talvi tai kesäturkki päällä. Ellillä on sama kohta edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! Paavo lähettää Ellille ymmärtämystä ja tsemmpiä koettelemukseen.

   Poista
 3. Voi kun Paavo on nyt komea! :) Kuonokoppa on tosiäijien juttu! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paavo, tuo äijien äijä ja kulmakunnan kingi. Niin se ainakin luulee olevansa. Oikeasti se on leppoisa sylinakki.

   Poista
 4. Voi miten pieneltä Paavo näyttää! Ihan kuin pentukoira, kovin komea sellainen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai komea! Paavo on aika laiheliini nyt, mutta josko kohta tulisi taas lisää painoa.

   Poista
 5. Komia kesätukki! Mää oon kyllä ihan tyytyväinen, että mun turkkiin riittää harja. En kyl varmaan tykkäis olla nypittävänä - sattuukse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, pääset vähällä vaivalla. Nyppiminen ei varsinaisesti satu (paitsi ehkä ihan herkimmistä paikoista), mutta ei Paavo sitä arvostakaan.

   Poista
 6. Komea on turkki, olipa kesä tai talvi:) Tiitulla on niin vähän karvaa ettei tarvii nyppiä, liekö sitten hyvä vai huono asia!
  Blogissa oli teille jotain kivaa, käy kurkkaamassa.
  Tiitulta muiskut;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoisin, että Tiitu on onnellinen kun ei kauheasti tarvitse nyppiä. Meillä trimmeri totesi aluksi, että eihän karva ole vielä kypsä, mutta totesikin sitten, että oho tätä on vaan niin paljon. Ja kun vertaat tämän postauksen kuvaa ja edellistä, niin näet eron.

   Ja kiitos tuhannesti tunnustuksesta! Olenkin teidän blogia käynyt joskus Myrskyn ja Tuiskun blogin kautta katselemassa!

   Poista
 7. Onpa söpö :) Nyppimisen ajankohta oli tänä keväänä vaikea ajoittaa. Kävimme jo maaliskuun alussa parturissa, mutta aina vaan jatkuvat kurakelit ja Bassen massukarvat ovat jo ehtineet kasvaa mukavasti keräämään kaiken tieltä roiskuvan ;(
  Kuonokoppa oli Bassellakin viimeksi, mutta nyt sille ei saa laitettua enää kuin kaulurin - oppi kerrasta että kuonokoppa voidaan ottaa poiskin, jos säädöt ei ole kohdallaan ://

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä yritettiin aikaistaa nyppimistä viimevuotisesta, että syksyllä ei menisi nyppiminen ihan niin myöhälle ja karva ehtisi talveksi kasvaa. Voi Bassea, jälleen kerran voi todeta, että mäykyt on näppäriä ja oppivaisia!

   Poista