20.4.2013

Lauantaiterveiset

Reippaat lauantaiterveiset kaikille! Paavon massu on parantunut riisi-kana-ID-dieetillä. Jatketaan samalla linjalla vielä muutama päivä, sitten kokeillaan Hill'sin ID-nappulaa.

Paavo on reipas ja koheltava oma itsensä eli virtaa riittää, sekin kertoo tervehtymisestä. Tänään Paavo sai uuden lelun. Lemmikkieläinkaupassa ei myyty alasimia tai betonista valmistettuja leluja, mutta myyjä kehui tätä kestäväksi. Kyseinen myyjä ei ole tainnut omistaa mäyräkoiraa!

Pohdimme, pitäisikö ottaa aikaa, montako minuuttia lelu kestää. Kiinnostava se ainakin on. Oheinen kuva on todisteena siitä, että Paavo tuntee käskyn odota.

Seuraavaksi laitetaan lelu lepäämään ja lähdetään aurinkoiselle lenkille!

8 kommenttia:

 1. Kiva, että Paavo alkaa olla tervehtynyt. Mäyräkoiran kestävää lelua ei ole vielä keksittykään. Siitä olen melkein vakuuttunut. Terveisiä M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, jutut kestävistä leluista taitavat olla satua!

   Poista
 2. Ihana kuulla, että Paavo voi paremmin, go Paavo! Meillä on vuosikymmenen aikana tullut vastaan yksi lelu, joka kestää mäyräkoiraa, ja se on Kongi. Jos tämä teidän lelu on sen merkkinen, niin vielä on toivoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on perruskongi kestänyt hyvin, nyt pitäisi keksiä kongiin jotakin vähärasvaista täytettä. Uusi lelu ei ole samaa merkkiä, joten nähtäväksi jää.

   Poista
 3. Hienoa, että Paavo vaikuttaa jo terveemmältä ja iloisemmalta!
  Emäntä katseli tuollaista lelua kaupassa, muttei uskaltanut ostaa, koska pelkäsi historian toistavan itseään. Hajosiko se heti vai kestikö kauemmin kuin ne maagiset kolme minuuttia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lelu on toistaiseksi kestänyt yli kolme minuuttia, mutta lelu kuuluu sarjaan "erikoislelut". Eli sitä ei anneta kokoaikaisesti Paavolle. Meillä kestävimmiksi on todettu solmunarut, nekään eivät kyllä ole ikuisia.

   Niin ja eläinkaupassa oli leluja, joilla on takuu. Ensi kerralla taidamme hankkia sellaisen. Jos lelu hajoaa, saa uuden tilalle!

   Poista
 4. Lauantaiterveiset... ja nyt on keskiviikko. Käyn tällä hetkellä todella hitaalla =)

  Kiva kuulla että Paavo on tervehtynyt. Kyllä energiatasosta näkee miten voidaan, ainakin täällä meillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, ei se ole niin päivän päälle. Ja juu, energiatasot on Paavolla korkealla. Liekö myös kevättä rinnassa.

   Poista