29.1.2012

Taikaviitta

 Ulkona on mielettömän kaunista. Me tosin pysyttelemme lähinnä sisällä, sillä pakkanen vain kiristyy ja mittarilukema on painunut jo alle 20 asteen. Ja ensi viikolla on luvassa vielä kylmempää.

Siskoni on virkannut Paavolle hienon ulkoiluviitan, taikaviitan. Viitan taika on siinä, ettei Paavo suostu ottamaan askeltakaan viitta päällä.

Tosin ulkoilu ilman viittaakaan ei varsinaisesi aiheuta riemua. Paavon ilme kertoo kaiken.

Joo, mennään sisälle.

10 kommenttia:

 1. Pieni on niiiiiin söpö!

  VastaaPoista
 2. Hieno viitta Paavolla ja Paavokin on tosi söpö.

  VastaaPoista
 3. tuo jumitus on niiiin tuttua. kun laittaa koirulaiselle vaatetta päälle niin jalat ei toimi ollenkaan ennenkuin neiti on kannettu ulos. sitten hän kyllä tajuaa että tarpeet pitää tehdä ja jalat toimivat :)

  pakkasesta rynnätään vauhdilla takaisin sisään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka Paavo tekee useimmiten pissat ulos, niin tuo argumentti ei ihan vielä toimi! Ehkä ensi talvena, nyt löytyy vielä sanomalehteä lattialta.

   Poista
 4. Niksu käyttää Hurtan lämpömanttelia, jopa ottaa sen ihan mielellään päälle pakkasella tai vesisateella. Se on aika hyvin mäyräkoiran vartalolle sopiva malli :) Toki Paavo taitaa vielä kasvaa niin paljon, että takkia ei kannata vielä ostaa. Kuva Niksun takista blogissa: http://niksunhaukahduksia.blogspot.com/2011/12/vahanko-huono-ulkoiluilma.html

  VastaaPoista
 5. Ehkä ensi talveksi pitää hankkia jonkinlainen mantteli. Olin ajatellut, että tuo viitta auttaisi selviämään ekoista pakkasista. Onneksi ulkoiluhetket ovat vielä tosi lyhyitä. Huomiselle on luvattu -33 astetta...

  VastaaPoista
 6. Hui, mitä pakkasia. Täällä on ollut siinä -10-13 pakkasastetta viime päivinä, mutta juuri nyt on kivunnut jo -15:een. Torstaiksi on kuulemma luvassa -20-30 astetta. Komea taikaviitta Paavolla, taikaviitan jujuhan on siinä, että sillä pitäisi lentää ja sitähän Paavo nyt odottaa, että viitta nostaisi sen lentoon ;D)))

  Meillä oli muuten viime talvena ihan sama homma, hirmupakkaset alkoi just niihin aikoihin kun Elli tuli kotiin, eikä pihalla pystynyt muutamaa minuuttia kauempaa olemaan. Ei meinannut pissakoulutuksestakaan tulla mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o. Aamulla oli -29,4 nyt on vain -20,8. Paavo kyllä pissit tekee takapihalle, mutta jos sillä ei satu olemaan pissahätä kun mennään ulos niin aika nopeasti se singahtaa takaisin ovelle. Jos pakkaset jatkuvat, kuten ennusteet lupaavat, niin pitänee antaa taikaviitalle uusi mahdollisuus.

   Poista