15.1.2012

Rauhaisa yö

Kaksi ensimmäistä yötä kului niin, että toinen meistä nukkui sohvalla ja Paavon peti oli siinä vieressä. Yöt sujuivat melko rauhallisesti, joten päätimme muuttaa nukkumisjärjestelyä ja siirtyä makuuhuoneeseen.

Sänkymme on tavallista korkeampi ja pelkäsin hieman, että Paavo yrittää hyppiä sänkyä vasten tai kitisee halutessaan viereen. Vielä mitä. Kävimme kymmenen jälkeen nukkumaan, Paavo nukkui pedissään kiltisti hieman yli kuuteen. Sitten hän teki hienosti sekä pissat että kakat sanomalehdelle, leikki hieman ja jatkoi uniaan. Me havahduimme uudelleen kahdeksan jälkeen ja totesimme, että taitaa olla koiran aika saada ruokaa.

En tiedä mihin asti pödkelö olisi vedellyt hirsiä, jos me emme olisi nousseet ylös. Toivottavasti tulevatkin yöt ovat yhtä helppoja.

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa Paavo blogimaailmaan! Ootpa kyllä kivan näkönen pallukka. Ja yötkin nukuit noin hyvin. Niin minäkin tein. Ollaan vissiin sitten kuin sielunveljiä. Nukun edelleen yöt omassa kopassa iskän sängyn vieressä.

    Hyviä leikkejä ja paljon terveellisiä unia!

    VastaaPoista
  2. Paavo kiittää! Unia tuntuu riittävän ja virtaa sitten aina unien välissä. Täps-täps-täps-viuuuuh, kuuluu vaan kun Paavo painelee menemään.

    VastaaPoista