24.1.2012

Ekoja kertoja

Kun mies varasi aikaa Paavon ensimmäiseen rokotukseen, kerrottiin eläinlääkäriasemalta, että rokotuksen voi antaa jo alle 12 viikkoiselle. Koska madotukset oli annettu, saimme ajan jo tälle viikolle.

Itse en päässyt mukaan, mutta Paavo selvisi kuulemma reissusta hyvin. Vain pientä protestointia kuljetusboksista. Se ei edes huomannut pistosta kun eläinlääkäri tarjosi herkkuja. Eläinlääkäri totesi, että Paavo on vielä hieman isin poika (saattaa selittää vinkunan yksin jäädessä) ja huomasi pienen napatyrän. Tyrä ei kuitenkaan vielä aiheuta toimenpiteitä.

Teimme tänään myös ensimmäisen kaupunkireissun, lyhyt kävely parkkipaikalta eläinkauppaan oli elämys. Niin paljon ihmeteltävää, ihmisiä ja nuuskutettavaa. Minä en muuten koskaan ole saanut niin paljon huomiota kuin tänään kävellessäni vilkkaalla kadunpätkällä 10-viikkoisen mäyräkoiran kanssa...

4 kommenttia:

 1. Jos ei 10-viikkoisen mäykyn kanssa kadulla kävellessä saa huomiota, niin millä sitten?
  Hienoa kun ell-reissu meni hyvin. Toivottavasti toi napatyrä ei aiheuta mitään ongelmia. Ei oo kokemusta, lähteekö se itellään pois, vai leikataanko se ehkä joskus, jos alkaa vaivaamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en vielä ole kovin perehtynyt napatyräasioihin, mutta tässä vaiheessa ei vielä aiheuta toimenpiteitä voi kai hävitä itsekseenkin. Jos tyrä kasvaa niin sitten käsittääkseni leikataan. Lienevät yleisiä, kun Kennelliiton sopimuksessa on erikseen mainittu, että kasvattaja maksaa tyräleikkauksen.

   Poista
 2. Ellin blogin kautta löysin teidät ja kiva kun löysin. Uskon, että pienen pojan elämänalkua tulee olla hauska seurata.

  Eläinkaupat ovat erilaisia, olen itse valinnut vakkaripaikaksi sellaisen, jossa kaikki asiakkaat huomioidaan heti sisään tullessa. Saatetaan jopa tulla perään kysymään voidaanko auttaa. Valitettavasti paikan pakastinvalikoima (luut yms) on sen verran huono että niiden takia joudun käymään niihin keskittyvässä kaupassa. Hauskaa taas on se, että hyllyt ovat matalalla... edellinen mäyräkoirani kävi aina alahyllyltä itse valkkaamassa lelun :)

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa mukaan Paavon matkaan! Minäkin lueskelen innolla teidän blogia.

  Minä olen törmännyt muutamassa eläinkaupassa aika välinpitämättömään suhtautumiseen, mikä on harmillista sillä kovasti kaipasin apua. Onneksi muutamassa paikassa on tullut hyvääkin palvelua. "Vakkaripaikkaa" ei kuitenkaan vielä ole valittu juuri sen takia, että valikoimat vaihtelevat.

  VastaaPoista