3.8.2012

Argh

Sain aamulla mieheltäni viestin: mäyräkoira söi sun hammaskiskon. Käytän siis öisin kiskoa, joka estää hampaiden narskuttelun. Olin pakannut sen valmiiksi viikonloppureissua varten.

Mäyräkoira kaivoi sen kassista ja kokeili kestääkö purentakisko pureskelua. Ei kestä, ainakaan mäyräkoiran. Eikä kotivakuutus korvaa.

8 kommenttia:

 1. Apua, voi ei!

  Miten niin kotivakuutus ei korvaa? Onko siellä taas pienellä joku lause, ettei lemmikkieläimen aiheuttamia vahinkoja korvata? Tämä täytyy selvittää myös oman vakuutuksen osalta.

  Pitkää pinnaa ja huumoria tarvitaan elämään mäyräkoiran kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vain laaja kotivakuutus ja siinä vastuuosa. Pitäisi olla jokin super-hyper-laaja vakuutus niin sitten kattaisi. Jos vahinko kohdistuu vieraiden omaisuuteen, vakuutuksemme korvaa (tapauskohtaisesti). Eli kannattaa lukea se pienelläkin präntätty teksti!

   Poista
 2. Voi miten sattuikaan! Juuri eilen etsin yöllä lattialle pudonnutta purentakiskoani ja mietin, kestäisikö se Mirkun käsittelyä. Ajattelin, että täytyy pitää kisko visusti Mirkun ulottumattomissa. Ilmeisesti se oli oikea ratkaisu. Nostetaanpa vielä vähän ylemmälle hyllylle.

  Voi surkeus, jos vakuutus ei korvaa! En kyllä ymmärrä, miksei. Tuo kun on niin pirun pieni mutta samperin kallis esine. Ja tarpeellinenkin vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nosta vain mahdollisimman ylös, ei ole mäyräkoiralle sopiva lelu. Meillä vakuutus ei korvaa omaan omaisuuteen kohdistuvia tuhoja. Tästä tuli siis useamman satasen tuho. Onneksi tuo on aika vanha kisko, eli oli muutenkin uusimisen tarpeessa. Sainpa vihdoin varattua ajan. Ja onneksi hintaeroa kunnallisen ja yksityisen välillä ei ole kovin paljoa. Kunnalliselle kun olisin päässyt vasta monen kuukauden kuluttua, nyt "raaskii" mennä yksityiselle.

   Poista
 3. Jos se nakertelija oli kuitenkin Naapurin Musti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun pääsin kotiin, niin Paavo taisi mainita jotakin sellaista, että se oli se Myrskyn ja Tuiskun naapurin Musti...

   Poista
 4. Voi mikä harmi. Minulla on kanssa se mielikuva, että vakuutukset eivät korvaa mitään, ainakaan omalle omaisuudelle tapahtunutta vahinkoa. Saattaisi korvata jos kyseessä olisi yövieras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Tosin vieraallekin omaisuudelle tapahtuneet vahingot harkitaan kuulemma tapauskohtaisesti!

   Poista