5.8.2012

Vesikoira ja vesikoira

Vesi on ollut Paavolla aika vieras elementti suihkua ja yhtä vahinkopulahdusta lukuun ottamatta. Olimme Murun luona mökkeilemässä ja nimensä mukaisesti espanjan vesikoira Muru viihtyy vedessä. Se hakee lelua vedestä niin kauan kun joku vain jaksaa lelua heitellä.


Tosin sen verran arkajalka Murukin on ollut, ettei se suostu hakemaan lelua kuin niin, että tassut ulottuvat pohjaan.

Paavokin meni vapaaehtoisesi kahlailemaan Murun perässä, mutta Paavo ei käsittänyt lainkaan, miksi lelua pitäisi noutaa vedestä. Ja muutenkaan uiminen ei tuntunut huvittavan. Ronttimaiset omistajat kuitenkin laittoivat koiransa pariin kertaan laiturilta veteen. Ja siitä mäyräkoira ui kiltisti muutaman metrin matkan rantaan.
Uinti siis sujuu Paavolta, muttei vielä ole sytyttänyt koiraa. Jatkamme harjoituksia, jos saisimme Paavosta vaikka vesiriistannoutajan. Miten muiden mäykyt, löytyykö joukosta vesipetoja?


8 kommenttia:

 1. Mahtavaa, Paavo! Näytät tosi pätevältä Baywatch-mäyräkoiralta. Mä oon kokeillut uintia vasta pari kertaa. Osaan kyllä uida, mutta ihan niin kuin säkään en mäkään ole vielä hirveän innostunut uimisesta. Mut hei Paavo, me ollaan vielä niin nuoria, että on aikaa totutella. Ehkä jo ensi kesänä ollaan supervesipetoja!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän Mirkku opetella todellisiksi uimareiksi! Ensi kesänä kuuluu puli-puli-puli kun vedessä viuhdotaan!

   Poista
 2. Me ei olla uitu, koskaan. Järvi on kyl viäressä, mut ku meijän ihmiset ei oo kiinnostuneita vedestä, niin ei sitten mekään. Mut hianosti, Paavo, polskit. Sun häntäs näyttää ihan ropelilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyttökelpoinen ropeli onkin tuo häntä. Meillä taas emäntä tykkää uiskentelusta ja Paavosta voisi saada uintiseuraa, yleisten uimarantojen ulkopuolelle tietenkin.

   Poista
 3. Taitaa Paavo uida kuin Nelli, häntää pyörittämällä :)

  VastaaPoista
 4. Mää en ui, sanoo Olli.
  Mitä nuorena ei opi, siitä ei vanhana tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksipä minä yritänkin saada Paavon pienestä pitäen veteen. Ja ihana Muru voi olla jatkossakin hyvä houkutin.

   Poista