25.7.2012

Vesillä

Tilasin jo talvella Peten koiratarvikkeen alennusmyynnistä Paavolle pelastusliivit. Hintaa liiveille jäi huiman alennuksen reilut kymmenen euroa. Uskalsin tilata ne, sillä muutama mäyräkoirablogisti oli suositellut kyseistä mallia.

Pelastusliivit pääsivät ensimmäistä kertaa tositoimiin juhannuksena. Teimme pienen veneretken ja Paavo osoittautui oivaksi veneilijäksi. Valtaosan ajasta koira istui sylissäni, välillä se teki pieniä tutkimusretkiä takatuhdolle veneen kuljettajan luokse.Kuten kuvasta huomaa, liivit ovat sopivan kokoiset, tosin remmeissä on vielä hieman kiristämisen varaa. Ja punaiseen puettu mäykkynen erottuu hyvin harmaalta rantakalliolta. Nostokahva, pieni tasku ja heijastimet ovat myös plussaa.


Tarkkasilmäisimmät saattavat myös huomata Paavon märän takamuksen. Herra kokeili ensimmäistä kertaa myös uimista Joko vauhtia oli liika tai kallio liian lyhyt, sillä Paavo pulahti vahingossa järveen. Hämmentyneenä se polskutteli takaisin rantaan.

6 kommenttia:

  1. Hienot liivit! Meilläkin on liivit käytössä. Eivät olleet minun mielestäni ollenkaan kallis sijoitus, niin tärkeä on turvallisuus vesillä - sekä ihmisten että koirien!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ovat ehdottoman tärkeä asia. Hinnalla viittasin siihen, että noiden ovh oli noin 50 euroa. Sillä hinnalla en olisi uskaltanut tilata niitä sovittamatta!

      Poista
  2. Oi, olispa meilläkin vene, mitähän Elli tuumisi veneilystä? Paavolta tuo veneily tuntuu sujuvan korvat hulmuten ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän Ellikin nauttisi tuulen viileästä huminasta. Paavo otti heti roolinsa venkoirana.

      Poista
  3. Äippä laittoi kommentin ja blogger söi sen.
    Nyt mää yritän uudelleen... kyl toi pelastusliivi on hyvä olla päällä muuallakin kuin veneessä. Määkin tipahdin viimeksi laiturilta. Moiskista vaan ja isäntä riensi sitten pelastamaan mua. Multa kastui karvat ja isännältä saappaat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Är ja mur näitä tietokoneohjelmia. Ole Olli ensi kerralla varovainen kuin hömpötät laiturilla. Tuossa liivissä on kahva selässä eli koiruuden saa helposti ylös, jos vahinko tapahtuu.

      Poista