19.5.2012

Uusi look

Paavo kävi tänään nypittävänä. Parempia kuvia mäyräkoiran uudesta lookista on luvassa, kun olen taas koneen äärellä.

8 kommenttia:

 1. Meidänkin isäntä kävi tänään parturissa. Kyllä se karvojen kunnostus tekee aina miehestä uuden miehen, ihan erinäköisen.

  Lyhytkarvaisena en kyllä tiedä tuollaisesta nyppimisestä mitään. Ei tiedä emäntäkään.

  Onkos Paavo sun jalka ihan kunnossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuli pikkupojasta kerralla mies! Kirjoitan ehtiessäni tarkempaa tarinaa nyppimisestä, on melkoinen operaatio, ainakin ensikertalaisen mielestä. Jalka on onneksi parantunut, ei enää huomaa ontumista ollenkaan.

   Poista
 2. Lyhkäreiden omistajana aina hämmästyttää katsella karkkareita nypinnän jälkeen, nehän ovat kuin eri koiria :) Meneekö omistajilla koskaan aikaa tottua koiran uuteen ulkonäköön? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakaan meillä ei vielä ole totuttu. Koira on hämmästyttävän eri näköinen, eiköhän tuohon ajan kanssa totu.

   Poista
 3. Naapurin karkkarit näyttävät aina ihan kaljuilta, kun turkki on käyty siistimässä. Mutta kesäkuosi täytyy toki laittaa kuntoon. Hieno poika tuo Paavo, toivottavasti jalkakin on jo parantunut, että pääsee vikkelää vauhtia uudessa turkissaan viipottamaan!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalka on kunnossa, säikähdyksellä selvittiin. Paavo on ihan sileä, nyt odottelemme mielenkiinnolla miten nopeasti karkea karva kasvaa.

   Poista
 4. Kylläpä kuoriutui Paavosta komea nuoriherra. Nyt kelpaa kesän tulla ;)
  Kyllä se omaan silmään aluksi erilaiselta näyttää, mutta päivässä - parissa mä ainakin olen erilaiseen ulkonäköön tottunut. Muulla porukalla menee muutama päivä kauemmin. Kohta ei huomaakaan, kun se taas on samanmoinen kuin ennen "trimmeriä". Mitäs Paavo muuten tykkäsi nyppimisestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noooo, Paavo ei erityisesti hommasta tykännyt, muttei kovasti ahdistunutkaan. Kirjoittelen tarkempaa raporttia jossain välissä.

   Ensimmäisen kerran jälkeen ulkonäkömuutos on hurja, Paavolle kun oli ehtinyt kasvaa pitkä kiharainen karva. Eiköhän "kaljuunkin" kohta totu.

   Poista