23.5.2012

Junassa

Näin matkustaa mäyräkoira. Matkan ensimmäinen osa paikallisjunassa meni emännän sylissä. Toinen osuus mennään oikeassa lemmikkivaunussa.

Täällä on myös toinen mäyräkoira omistajineen, muttei muita matkustajia. Paavo on hieman levoton, ei osaa käydä nukkumaan ja haukahtelee ja vinkuu. Melko hyvin se on kuitenkin käyttäytynyt ensimmäisellä junamatkallaan.

8 kommenttia:

 1. Minä olen miettinyt tuota junailua. Luulen, että Mirkku viihtyisi siellä, kun se tykkää matkustaa autossakin. Hyviä matkoja vaan Paavolle ja emännälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Automatkat Paavo matkustaa omassa kopissaan ja ne menevät enimmäkseen nukkuen. Nyt ihmeteletävää taisi olla liikaa, kun ei uni maistunut.

   Poista
 2. Häpeäkseni tunnustan että sekä bussi että juna ovat kokeilematta. Autolla kun pääsee. Oikeasti koira pitäisi totuttaa julkisiin kulkuneuvoihin, eihän sitä koskaan tiedä mitä tapahtuu.

  Hyvää reissua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin kuljemme enimmäkseen autolla, mutta junailukin oli positiivinen kokemus. Jos vaunu olisi ollut täynnä ja koiria ja kissoja olisi ollut paljon, olisi matka voinut olla tuskaisempi. Kun ei ollut muita matkustajia, loppumatkasta päästimme Paavon ja pitkäkarvaisen Taika-mäykyn leikkimään. Voi sitä riemua.

   Poista
 3. Wau Paavo, olet päässyt junailemaan. Hieno juttu!
  Siinä ne maisemat taitaa vilistellä silmien edessä, vai mitä? Ei siinä ehdi nukkua, kun saa kokea jotain uutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Junailu tosiaan voitti nukkumisen. Ensimmäisen kokemuksen perusteella uskallamme hypätä junaan jatkossakin, jos tarve vaatii.

   Poista
 4. Kuvasta oikein aistii kuinka tarkkana sä oot seurannu maisemia ja ympäristöö. Törötät ku isot pojat, joo.

  En oo ollu junassa enkä bussissa. Autossa kyllä tykkään reissata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paavo oli kyllä tosi tarkkana, kaikkea piti hämmästellä. Bussi on meilläkin kokeilematta, junailua oli yllättävän helppoa.

   Poista