26.9.2012

Sängynvaltaaja

Paavon mielestä yksi matkailun parhaita puolia on se, että matkoilla saa nukkua isännän ja emännän kanssa samassa sängyssä. Voi käpertyä jalkopäähän tai maata selkä selkää vasten.

Kotona sängyssä nukkumista ei kuitenkaan suvaita. Sängyssä saa makoilla päivällä, sillä Paavo viettää päivänsä makuuhuoneessamme. Sen sijaan iltaisin kun isäntäväki tulee nukkumaan, on Paavonkin mentävä omaan petiin.

Tähän asti Paavon on tyytynyt kohtaloonsa. Viime aikoina on kuitenkin havaittu merkkejä kapinoinnista. Siinä missä Mirkulla on käynnissä sohvanvaltaus, tavoittelee Paavo vakipaikkaa kotisängystä.

Kun mies on työmatkalla, yrittää Paavo hypätä salaa sänkyyn. Useimmiten herään siihen ja Paavo saa tylyn komennuksen omalle pedilleen. Sitkeä mäyräkoiraa saattaa tehdä kymmenenkin hyppy-yritystä. 

Tajuttuaan, ettei se toimi, on Paavo ottanut käyttöön kovemmat keinot. Se hyppää varovaisemmin ja käy aluksi hieman kauemmas pötkölleen. Siitä se sitten hivuttautuu kylkeen kiinni ja olenkin muutamana aamuna herännyt mäyräkoiran kanssa samasta sängystä. Taistelu jatkuu.

13 kommenttia:

 1. Meillä Olli saa tulla emännän kanssa sänkyyn, kun isäntä on noussut aamutoimilleen. Mies vaan vaihtuu vieressä!

  Tosin ensi viikolla alkaa Ollilla arki, kun emäntä palaa työelämäään. Se voi ottaa koville - meille molemmille.

  Paavo on sinnikäs, mäyräkoira on. Yleensä ihminen on se, joka loppujen lopuksi luovuttaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Paavo on mäyräkoiramaisen sinnikäs. Toistaiseksi emäntä ei ole antanut periksi hiekalle ja männynneulasille sängyssä.

   Poista
 2. Paavo-poika, tsemppaukset täältä sulle tuossa urakassasi! Sohvat ja sängyt vallataan aikanaan!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tää vielä mäyräkoirien eduksi kääntyy!

   Poista
 3. Meilläkin alkanu tiukat rajat vähän hiipua, pakko vaan myöntää et on mukava ku koira nukkuu vieressä ;) Tosin ollaan pidetty et sänkyyn pääsee vaan luvalla ja yölliset hyppy-yritykset on tuttuja myös täällä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyppy-alas-hyppy-alas-hyppy-alas. Ja uudelleen! Tsemppiä Lemmy.

   Poista
 4. Voi Paavoa, kovaa on toisinaan koiran elämä!:D Mutta usko pois, kyllä ihmisväki antaa periksi sitkeän toiston ja kertaamisen tuloksena!

  VastaaPoista
 5. Paavo on just kuin Elli tuossa kuvassa. Selällään, ketarat kohti kattoa ;) Meillä Elli voitti sohvanvaltausyrityksensä heti alkuunsa, kun isäntä lepsui kielloissa. Sänkyyn Elli ei kuitenkaan pääse kuin joskus harvoin aamuyöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on kännykkä täynnä kuvia, joissa Paavo retkottaa selällään. Ilmeisesti se on rennoin ja paras nukkuma-asento. Meillä sänky-yritykset esti aluksi se, että sänky on normaalia korkeampi ja oli pikku-Paavolle aivan liian korkea. Ei ole enää...

   Poista
 6. Tsemppiä Paavo, kyllä sää ennen pitkää ne ihmiset väsytät, niin me mäyräkoirat aina tehään! Mulla kun on jo vähän pidempi kokemus niin oon voittanu kato sekä sohva - että sänkytaistot, joten nyt voin kavereita tukea niiden taistossa, niinkö sua ja Mirkkua. Mäyräkoiran tahto vie läpi harmaankin kiven, ja emännän tahdon - pysy kovana kamu! T. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mää vielä haluan kompata Mauria. Ihminen antaa periksi, kun jaksat olla sinnikäs. Ja kyllä sää oot. Mirkku on kyllä jo melkein voittanut taistelun.

   Poista
  2. Paavoo kiittää tuesta ja jatkaa taistelua. Mauri, olet idoli!

   Poista