2.10.2012

Katkoksia

Bloggaaminen on ollut vähän hiljaista ja kommentteihin vastaaminen on kestänyt - pahoitteluni. Syynä on se, että oman läppärini virtalaite on kärsinyt vauroita. Yllätys, yllätys, mäyräkoiran toimesta.

Paavo ei ole pureskellut johtoa, mutta on ilmeisesti leikkiessään repäissyt virtajohdon riittävän monta kertaa mennessään ja johto on vaurioitunut. Nyt tietokone kärsii pahoista kosketushäiriöistä. Olen siis varakoneen varassa ennen kuin saan ostettua uuden virtalaitteen.

Valitettavasti myös kuvat ovat omalla läppärillä, joten blogi päivittyy harvemmin enkä ehkä pääse muidenkaan blogeihin kommentoimaan kovin usein.

ps. Virtalähde maksaa noin 80 euroa. Hanki mäyräkoira, se on halpa harrastus!

10 kommenttia:

 1. Tänä vuonna mäyräkoira on käynyt eläinlääkärissä niin monesti, etten edes ole laskenut käyntejä enää. Enkä rahanmenoa. Sanon vaan, että kaikki harrastukset maksavat. Ja tästä harrastuksesta tykkään kovasti.

  Paavolle rapsutukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paavo kiittää rapsutuksista! Ja teille jaksamista Ollin vaivojen kanssa, toivottavasti massukin tulee pian kuntoon.

   Poista
 2. Ei harrastusten hintaa kannata koskaan laskea, muuten jää tyystin harrastamatta!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mäyräkoirailu on poikkeuksellisen hyvä harrastus.

   Poista
 3. Koirailulle tule hintaa, se on totta. Mutta mikään ei ole ilmaista. Toinen suuri harrastukseni on kutominen ja siihenkin saa yllättävän paljon uppoamaan rahaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäyräkoira on onneksi pieniruokainen, joten se ei sentään syö taloa köyhäksi.

   Poista
 4. Sattumalta ajauduin blogiinne googlettamalla mäyräkoiraa. Hauskaksi yllätykseksi huomasin, että olimme katselleet itsellemme pentua samaiselta kasvattajalta kuin mistä Paavon olette hankkineet, ja vielä juuri tuosta marraskuisesta pentueesta. Kaikki pennut olivat kuitenkin menneet, joten meillä asustelee nyt pieni Pätkätassu-tyttö Suonenjoelta, ikää 8kk. Samanmoiset harrastukset kuin Paavolla, jänistä on ajettu jo muutaman minuutin mittaisia pätkiä ja intoa on aivan mahdottomasti. Mäykky on ensimmäinen rotunsa edustaja perheessämme ja päivääkään emme ole katuneet että tähän rotuun päädyttiin. <3 Mukavaa syksyn jatkoa ja antoisia jahteja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen savolainen mäyräkoira! Meillä Paavo lähti sunnuntaina ensimmäistä kertaa hirven perään, vieläkin tosin ilman ääntä. Treeniä lisää, niin eiköhän haukkukin löydy. Mukavia jahtipäiviä teillekin!

   Poista
 5. Se on kato niin, että tekevälle sattuu ja tapahtuu. Ei maha mittään. Meil on menny piuhaa ja viimeks meni kuulokkeet. Niistä äippä oli vähän karheena, ku olivat hintavat. Roskiin vaan ja uusia hankkimaan. Että silleen. Kivaa syksyä1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikenlaista sitä sattuu kun koheltaa. Eniten meillä on tuhottu emännän rintsikoita. Kun puolen kymmentä alusvaatetta oli tuhoutunut, oppi emäntä nostamaan rintsikkansa riittävän korkealle suojaan.

   Poista