8.3.2012

Ei ihan sallittua

Puhuin eilen puhelimessa ja kuuntelin toisella korvalla, että Paavo pureskelee luuta rappusilla. Kun lopetin puhelun minulle valkeni totuus. Paavo pureskeli rappusia rappusilla. Nyt meidän portaissa on herran hampaanjäljet. Pyyhkäisin portaita etikalla, josko se estäisi lähiaikoina kielletyt puuhat. Muutama viikko sitten otetussa kuvassa Paavo pureskelee oikeaoppisesti luuta.


6 kommenttia:

 1. Sattuuhan sitä... mäyräkoirien kanssa taitaa sattua ja tapahtua kaiken aikaa. Ainakin viime aikoina blogijuttuja seuratessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä tempaus oli onneksi mäyräkoiralle itselleen täysin vaaraton.

   Poista
 2. Meillä melkein lentelee hampaat Stellan suusta (Pinjan mielestä varmaankin onnneksi kohta kaikki on vaihtuneet) ja ikeniä selvästi kutittaa, kun kaikkea pitää yrittää purra. Eilen huomasin, että yksi kaapin nurkka on saanut kivat hampaan jäljet :) Pienenä Pinja puolestaan kokeili hampaitaan vielä tehokkaammin ja yritin sivellä kiellettyihin kohteisiin kaikkea chilista etikkaan, mutta koira nuoli sen kaiken :D Onko Paavon hampaat pysyneet nyt kaukana portaista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Portaiden lisäksi puinen kenkäteline on saanut hampaajälkiä. Toissailtana Paavo yrittin jälleen portaiden kimppuun, mutta etikkakäisttelyn jälkeen herra jätti ne onneksi rauhaan. Pitää olla tarkkana, luun ja portaiden rouskuttelusta kun lähtee samanlainen ääni.

   Poista
 3. reunoistaan jäystetty pyykkikori on helppo vaihtaa uuteen, portaat on vähän isompi projekti. toivottavasti etikka toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneksi tuhot eivät vielä ole ihan kauheita. Ollaan yritetty pitää tavarat mahdollisimman saavuttamattomissa, mutta kyllähän tuo kaikkeen tuntuu hampaitaan kokeilevan.

   Poista