5.9.2013

Mäyräkoira osallistuu muuttoon, osa 2

Pahoittelut pitkästä blogihiljaisuudesta. Paavo perheineen on muuttanuut uuteen kotiin. Tällä kertaa Paavo päätti varmistaa, että rakas pallo tulee varmaati mukaan. Joten Paavo kantoi pallon useamman kerran muuttolaatikkoon (tai sitten kyseessä oli kiva leikki).

Uudessa kodissa Paavolla on pihalla oma tarha. Edellisen omistajan koirat ovat vain olleet aika paljon isompia, sillä Paavo mahtuu livahtamaan kaltereiden raosta. Tarha siis vaatii vielä pientä fiksailua!

6 kommenttia:

 1. Mulla on samanlainen pallo!!! Tosin se on aika ajoin piilossa, kun mä paiskon sitä niin voimallisesti lattiaan. (Me asutaan kerrostalossa). Kiva juttu tuo tarha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pallo on Paavon suosikki! Tosin täällä uudessa asunnossa se joudutaan välillä piilottamaan, kun se menee uuden sohvan alle uudestaan, uudestaan ja uudestaan. Eikä Paavo itse mahdu sinne. Vanhan sohvan alle Paavo mahtui...

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin! Ja mahtavaa, että sulla on nyt hienot ulkonahengailumahdollisuudet. Muista vaan käyttää nyt kaikki livahtamismahdollisuudet hyväkses, ennen kuin porukat fiksaa sen tarhan liian hyväks, eiks juu?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jostain syystä Paavoa ei ole laitettu tarhaan parin kokeilukerran jälkeen. Ja silloinkin emäntä oli vieressä vahtimassa. Outoa.

   Poista
 3. Onnittelut uudesta kodista ja etenkin ulkoilutarhasta! Meillä lähestyy kans just toka muutto neljän kuukauden sisään ni mun tarvii vissiin olla kans assistenttina sit paikalla tarkistamassa, että kaikki mun lelkut tulee mukaan. Koska esim. viime muuton jäljiltä sain toisen petini tänne uuteen kotiin vasta KOLME kuukautta myöhemmin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, kolme kuukautta. Nyt kyllä oo tällä kertaa tarkkana assistenttina, ettei mitään jää puuttumaan!

   Poista