30.9.2013

21 000 käyntiä ja arvonta

Eräänä päivänä postissa tuli mielenkiintoinen paketti. Niin mielenkiintoinen, että Paavo halusi välttämättä osallistua sen avaamiseen. Paketista paljastui Hau-Hau Champion Super Premium koiranruokaa, jota yritys halusi tarjota Paavon maisteltavaksi.

Herkkävatsainen Paavo sai pussillisen Salmon&Potatoe -versiota. Lisäksi ruoasta on Chicken&Potatoe -versio. Olemme antaneet nappuloita muutamana päivänä normaaliruoan seassa sekä käyttäneet niitä koulutuksessa. Ja kuten ensinuuhkaisu jo kertoi, hyvin ovat maistuneet. 


Hau-Hau Champion tarjoaa myös yhdelle blogini lukijalle mahdollisuuden tutustua uutuusruokaan. Blogissa on sen historian aikana tehty jo yli 21 000 vierailua, joten juhlistetaan arvonnalla sitäkin!

Osallistu arvontaan kertomalla kommenttikenttään, mikä on koirasi herkkua. Jätä vastauksesi 8.10. mennessä. Voittaja saa postissa Chicken&Potatoe -ruokaa.

15 kommenttia:

 1. Onnee kävijämäärästä!

  Me osallistutaan arvontaan, mut otettas lohta, ku Myrsky ei voi syädä kanaa tai jos voitetaan, niin lahjota ne kanat jollekin toiselle koirakolle.

  VastaaPoista
 2. Tässä vaiheessa juoksuja Muru ei syö nappuloita, ei. Vain ihmisruoka kelpaa. Mutta eiköhän tämä taas normaaliksi muutu pian.

  -V.

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon käpälämäärästä... eiku kävijämäärästä!

  Eppuli syö Hau-Hau nappuloita, välillä seassa Royal Caninin nappuloita ja erilaisia risottoja, itse tehtyjä tai kaupasta. Vehnätöntä ruokavaliota ollaan noudateltu.

  Sitten paljon herkkuja:)

  Terkkuja Paavolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! RC maistuu täälläkin, mums mums!

   Poista
 4. Hei, onneksi olkoon meidänkin puolesta! Meillä Riitu syö nappuloista lähtien aina ihmisruokaan ja kaikkea siltä väliltä (mm vesimyyrän poikaset meni ennenkuin tyttöihminen kerkesi väliin:(. Nyt on vaan masu ollu vuorotellen löysä tai kova, niin olisi kiva kokeilla HauHau:ta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas Riitu melkoinen sekasyöjä! Paavo on kanssa aika herkkävatsainen.

   Poista
 5. Onnea! Meidän karvaiselle kaverille maistuu oikeastaan aivan kaikki. Tosin usein esimerkiksi luiden kanssa käy niin, että ei niitä syödä heti, vaan ne piilotetaan johonkin hyvään koloon pihalle ;) Ilmeisesti näin anonyyminäkin voi osallistua arvontaan, kun ei mitään tunnuksia ole?
  millal@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Se on hyvä, että on kaikkiruokainen! Ja tottakai olette mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 7. Hei, onnea kovasti täältäkin :) Meillä yksi suuri herkku on tavallinen makkara, mieluiten paistettuna :D ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Tyynen herkkua on maksamakkara ja peruna!

  VastaaPoista
 9. Arvontaan.....terkkuja Simpeleeltä.

  VastaaPoista
 10. Heh, hauska sattuma: Meidänkin Paavo pääsi maistelemaan näitä herkkuja :D On todella mieleistä ruokaa näemmä :)
  Ihana blogi sinulla, mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
 11. Voisikohan ruoan nimetä uudelleen Paavon herkuksi? Kiitoksia kehuista!

  VastaaPoista