10.5.2013

Uusia ulkoiluvermeitä

Paavon talutushihna piti uusia. Päätimme samalla ostaa Paavolle valjaat. Olemme käyttäneet kaulapantaa, mutta ajattelin että valjaat voisivat olla selkäystävällisemmät. Ja ne käyvät myös jälkihommiin.

Koska kokemusta valjaista ei ole, mutta Rukan kaulapanta on ollut hinta-laatusuhteeltaan hyvä, pyysin eläinkaupassa Rukan valjaita. 

Ne istuivat hyvin, eikä myyjä esitellyt muita, joten päädyimme ostamaan Paavolle Rukan mustat valjaat ja hihnan.  Valjaat vaativat vielä hieman kiristystä.

Itselleni ostin uudet lenkkarit. Ei ollut mustia, lenkkarimuodissa tyyli on: mitä kirkkampi, sen parempi. Nyt näkyy kirkolta kotiin ja mennään kovaa!

4 kommenttia:

 1. Wautsiwau, tyylikkäät vermeet molemmilla! Mun emännällä on aika samanväriset tossut, niillä pääsee kuulemma kovempaa kuin mustilla!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti punaisille tossuilla menee lujempaa!

   Poista
 2. Komiat vermeet molemmilla. Heh olisin kans ostanut itselleni mieluummin vaikka pinkit lenkkarit, mut tulikin ostettua tosiräikeet neonkeltaiset. Ei niillä oikein tämänikäinen hanki kehdata kylillä kulkee, nuoremmille toi väri kuuluis. Mut siis oli ainoot, jotka oli kaupassa jalkaan tosimukavat, mä kun en voi mitää pilipalilenkkareita käyttää noiden jalkavaivojen takia. Iskunvaimennukset pitää olla kunnossa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, kunnon lenkkikengät on oltava. Urheilukaupan myyjä naureskeli, että syksyn mallisto on vielä räileämpi. Ja on kuulemma tosi kiva myydä viisikymppisille, konservatiivisille miehille näitä tossuja!

   Poista