1.12.2012

Talvi

Tänne tuli yhdessä päivässä talvi. Ja koska Paavo kävi torstaina nypittävänä, joutui se pukeutumaan nuttuun. Vyötiäinen on tehnyt paluun. Onneksi lahjaksi saatu viitta mahtuu Paavolle edelleen.

Meillä on myös kuvia lokakuun ensilumiretkeltä metsään. Laitan niitä näytille heti kun saan tietokoneen jälleen toimimaan. Nyt joudutte tyytymään kännykkäkuviin.


10 kommenttia:

 1. Yhdellä rysäksellähän tuo talvi tuli. Voi kun pysyisi pakkanen vaan pienissä lukemissa. Olisi tuo koiran ulkoiluttaminen kivempaa. Voisi selvitä jopa ilman takkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä satoi parissa päivässä mäyräkoiran syvyydeltä lunta. Ja tänä aamuna oli -18 astetta pakkasta. Mäyräkoira ei arvostanut ja laittoi ovella nelitassujarrutuksen päälle.

   Poista
 2. Lunta on täälläkin ja järsee pakkanen. Nutut on meilläkin kaivettu esiin. Kivoja mettäretkiä sulle, Paavo.

  Ai joo, äippä pyys sanoon, että Kepponen on matkalla teille päin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti pojat! Hyvä, että teilläkin on nutut, täällä on ainakin huiman kylmä! Ja välittäkää isot kiitokset äipälle!

   Poista
 3. Oi, miten tyylikäs herrasmies!;)

  VastaaPoista
 4. Jalo ulkoilee myös takissaan, vaikka turkkia onkin valtaisasti. Jotenkin tuntuu vaan niin kovin tylyltä toppautua itse nenänpäätä myöten ja pistää sitten pieni koiralainen tallustamaan oman turkkinsa varassa, kun pakkasta on 15 astetta. Ja kun takki ei menoa yhtään haittaa, niin pukeutukoot herra koirakin sitten ulkoilulle ihmisväen lailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääasia, että pysyy lämpimänä ja ulkoilu on kivaa! Paavo yritti aluksi mäykkymäisesti vastustella takkia, mutta nyt se on vissiin tajunnut, että se on ihan fiksu varuste pakkasilmalla.

   Poista
 5. Kylläpä on Paavo komeana palttoossaan ja uudessa turkissaan (se vähä, mitä siitä palttoon alta näkyy).
  Lumi ja kylmyys tuli tännekkin, lupaa kysymäti, milteistä yhdessä yössä. Sen verran on pakkasta, että neidin saa nostaa rappusilta alas, että saa sen edes hiukan liikkeelle. Siitä sitten tallustetaan lähimmälle pissapaikalle, kyykkäys, ja äkkiä takaisin sisälle lämpimään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elli! Nyt on onneksi pakkanen jo laskusuunnassa, eilen tehtiin pikainen iltalenkki ja Paavo nosteli takajalkoja siihen malliin, ettei ulkoilu ollut sen mielestä kivaa. Sohva on paras paikka näillä ilmoilla!

   Poista