15.10.2012

Sienimetsässä

En ole koskaan nähnyt Paavoa niin närkästyneenä kuin lauantaiaamuna. Miehet pukivat metsävaatteet päälle ja lähtivät metsästysreissulle. Ja Paavo jätettiin kotiin (koska koheltavasta, nuoresta mäyräkoirasta ei varsinaisesti ole hirvijahdissa hyötyä).

Voi sitä itkun, kitinän ja vinkumisen määrää. Ei voinut pieni mäyräkoira ymmärtää kohtaloaan. Lohdutukseksi minä vein Paavon sienimetsään. Saaliiksemme saimme iloisen mielen ja litroittain suppilovahveroita.

Samalla kokeilin uutta tutkaa. Pysyimme kartalla, sekä minä että Paavo. Tarkempaa raporttia Garmin Astro -tutkasta on luvassa kunhan ehdimme kunnolla testailla sitä.

8 kommenttia:

 1. Voi Paavo-ressua! Närkästyit ihan syystä!
  Pitäisköhän meidänkin hankkia tutka? Meinattiin nääs eksyä toisistamme tämän aamun hernerokkasumussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Paavo on jo toipunut närkästyksestä. Toimisiko jokin piipaa-ääni eksymisen estäjänä?

   Poista
 2. Voi kauheeta, ihan kamalaa. Lähtivät sillai mettälle ilman sinnuu, tosi gaameeta kyl. Onneks pääsit kuitenkin sienimettään, vaikkei se nyt ihan sama ole. Mutta että tutka. Kiinnostavaa. Odotamme raporttia, hintatiedot kaikkine karttoineen ym. tykötarpeineen olis kyl kiva kans jos jaksat sellaisen väsätä. Vaikkei meillä nyt sitten metsästävää koiraa olekaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittelen raporttia ehtiessäni. Tai siis pitää kysyä taustatietoja mieheltä, hän teki valinnan ja hankinnan!

   Poista
 3. Tuollainen tutka kiinni muistihäiriöisiin vanhuksiin niin löytyisivät helpommin :) (ei ole minun ideani, joku joskus jossain näin ehdotti)

  VastaaPoista
 4. Heippa! Mäyräkoiraihminen Savosta täällä taas kirjoittaa, anonyyminä tosin kun en ole jaksanut perehtyä tuohon rekisteröitymiseen. Tutkahommelit kiinnostaa, sillä mäykky tyttöselle olemme mietiskelleet tutkan hankintaa. Viime metsäreissulla olin mukana ja pätkätassu päätti lähteä jänisajoon. Varmaan puolen kilsan päähän meni, ellei kauemmaskin, haukusta päätellen. Iso jänöhän se koiraa karkuun paineli, pääsimme näkemään, mutta saalista ei valitettavasti tullut. Tutkia vaan on niin monenlaisia ettei oikein osaa valintaa tehdä. Joten tutka-raporttia Garminista odotetaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähyvä! Kyllä sitä saalista vielä tulee! Meillä mies juoksee viikonloput hirvimetsällä, joten kovin paljoa ei vielä ole käyttäkokemusta. Voisinkin aloittaa kirjoittamalla siitä, miksi meille hankittiin Garmin.

   Poista