28.9.2014

Epäonninen metsäretki

Paavo oli jälleen lauantaina isännän kanssa metsässä. Isäntä keskittyy lähinnä lintujahtiin, mutta Paavo saa samalla haeskella jäniksiä. Tällä kertaa saaliiksi tuli kaksi teertä, jotka isäntä laittoi puuhun koiran ulottumattomiin.

Metsästyskoira on metsästyskoira ja yrittää kiivetä saaliin perässä vaikka puuhun. Valitettavasti yritys päättyi huonosti. Paavo kitalakeen, ylähampaiden taakse jäi tikku kiinni. Eikä tiukasti paikoilleen jämähtänyttä tikkua saatu omin voimin pois. Ei auttaunut kuin ajaa reilun sadan kilometrin päähän päivystävän eläinlääkärin luo.

Siellä Paavo nukutettiin ja tikku leikattiin pihdeillä pois. Antibioottia ja kipulääkettä annettiin jo eläinlääkärissä. Kotiin hankittiin märkäruokaa muutamaksi päiväksi. Myös kipulääkettä pitää antaa vielä muutamana päivänä, sillä suussa on haavoja.

Eilinen kului Paavolla lepäillessä, mutta tänään se oli jo metsässä. Eli toipuminen on sujunut hyvin. Ohessa vielä video, miten kaikki tapahtui. Melko mäyräkoiramaista, vai mitä?


4 kommenttia:

 1. Dog got to do, what dog´s got to do.... näinhän se on, vaikka sillä uhalla, että joutuu käymään ellillä. Huono tuuri, vaikka minäkin katson usein kauhulla, kun Ossi repii juuria ja oksia. Täytyy lukea sille, kuinka kävi blogikamulle. Huoks, Paavolle pikaisia paranemisia. Onneksi suu paranee sekä ihmisiltä, että koirilta nopeaan. Terveisii Ossilasta, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paranemistoivotuksista, hyvin on Paavo parantunut ja vauhti on jälleen entinen!

   Poista
 2. Voeha jehna mitenkä käv! Onneks elli sae tikun poekkee ja liäkkeettii on. Rapatessa roeskuu, vae mitenkä se sanonta männöö. Kyllä on oekee meeninki tuossa mehtuuhommassa.
  Voe ku piäsissii mehtää juoksemmaa iha vappaana... :) Paavo onnempoeka piäsöö.
  Pikasta paranemista kamulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metsässä juokseminen on kyllä Paavon mieleen. Valitettavasti vapaus rajoittuu useimmiten viikonloppuihin, viikolla pitää lähimetsässä ja teillä kulkea hihnassa.

   Poista