20.7.2014

Palloraportti


Blogikamullamme Iivarilla on ollut ongelmia itsestään hajoilevien pallojen kanssa. Koska Paavo on palloasiantuntija, lupasimme auttaa kamua sopivan pallon löytämisessä.


1. Koripallo. Kestää muutaman pelin, hankala kuljettaa. 2/5 tähteä.

2. Tennispallo. Sopii suuhun ja palvelijan heiteltäväksi. Kestää noin kolme minuuttia. 1/5 tähteä.

3. Hammashoitopallo. Tunnetaan taloudessamme myös nimellä aamuriehupallo, koska pallon saa aamupalan jälkeen ja se aiheuttaa riehureaktion. Juuri sopiva suuhun, narskutteluun ja pelaamiseen. Kestää puolisen vuotta. 5/5 tähteä.

4. Aktivointipallo. Pallon sisään saa nappuloita, mutta toimii myös ilman. Kätevä pyöritellä, mutta kovan materiaalinsa vuoksi sopii ainoastaan ulkoleikkeihin. Uusi hankinta, joten tarkka kesto ei vielä tiedossa, ainakin kaksi vuorokautta. 3/5 tähteä.

Kuvasta puuttuu kuminen aktivointipallo. Niitä on erikokokoisia, sisään saa nappuloita. Pehmeän materiaalin ansiosta soveltuu myös sisäleikkeihin. Kestää noin vuoden. 5/5 tähteä.


Kestävin lienee petankipallo tai rautakuula, mutta ne saattavat aiheutta ikävää ihon kuoriutumista kirsussa.

4 kommenttia:

 1. Mahtava raportti, kiitos! Siispä hammashoetopallo ja se kuula voes nyt olla sopivija. Äet jo sitä kuuloo ehottihhii, vuan ee sittä mää hankintalistalle ku lienöö vähä paenavammampuoleene :)
  Koripalloo meenattii. Hyväpä tietee ettee kestä.
  Vähhiin kääp nuo sopivat vaehtoehot... Voe kehvel ku oes semmonen valamistaja joka ossoes tehä oekeellaesen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Pitäisi ottaa mäyräkoirien puolesta yhteyttä leluvalmistajiin ja vaatia kovempaa kestoa leluille!

   Poista
 2. Mun lempparipallo on semmonen muropaketin mukana tullu mm-aiheinen footbag-pallo! Mut mää oon aika hellävaranen mun lelkkuja kohtaan, ni siks se varmaan kestää. Sit mulla on Ikean pehmojalkapallo kans, sitä on hyvä retuuttaa, siihen oon useemman vuoden leikkien jälkeen saanu jopa pienen reiän! :D

  Toi purupallo näyttää vinhalta. Viimenen taas mamman mukaan siltä, ettei sen kolinaa kestäis sisätiloissa kyl yhtään. Ekan ja tokan oot saanu aika riekaleiseen kuntoon, kovin on leikitty! Hyvä palloraportti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Jalo vaan ihan fiksua, ettei leiki lelujaan riekaleiksi!

   Tuo purupallo on hyvä, pysyy hampaat kunnossa ja soveltuu monenlaisiin leikkeihin!

   Poista