18.5.2014

Kesä

Kesä saapui! Lämmintä on ollut yli 20 astetta. Paavolla on pihalla tarha, mutta sen maapohja on hiekkaa ja kiviä eli ei niin miellyttävä. Ja kukapa sitä yksin viihtyisi. Niinpä ostimme 12-metrisen vaijerin, jotta mäyräkoira saa tutkailla ympäristöä. Ihana tuore nurmikko!


6 kommenttia:

 1. Ompa teellä jo pitkä heenä! Kyllä tuossa on mukavata tallustella. Onko se tuo vaejer semmosella kierrehommalla muassa kiini? Vae jossae seenässä? Mulle on tuota kateltu kansa vuan äet pelekee että sotkeevun siihe ku karraatan vaahilla linnun perrää. Mittee oot tykännä tuosta?
  Hyvä homma ku oot jo leekkusta toepunna. Mukavata viikoalakuva!

  VastaaPoista
 2. Juu, juuri sellainen kierrejuttu. Katselimme niitä netistä, mutta edullisin löytyi sattumalta Kodin Terrasta, jossa emäntä oli kukkaostoksilla. Kovin paljoa ei vielä ole käyttökokemusta, mutta kyllä koiran perän pitää hieman katsoa, muuten on ne emännän terassille ruukkuihin laittamat kukkaruukut vaarassa.

  Nurmikko on jo niin pitkä, että isännän piti tänään kaivaa leikkuri esiin.

  VastaaPoista
 3. Meillähän Ossi on pihalla kiinni kanssa aina, kun ei ole varaa aidata tätä isoa tonttia, eikä rehellisesti sanottuna oikein haluakaan. Me olemme tehneet niin, että olemme sellaisen autokatoksen pylväisiin kiinnittäneet koukuilla paksun jämäkän rautavaijerin, johon olemme kiinnittäneet aika jykevän fleksin. Elikkä se fleksi liikkuu vaakasuunnassa tässä rautalangassa siitä kohtaa mistä kiinni pidetään ja sitten se fleksi itsessään on joku 8-10 metriä.

  Mukavan kesäinen kuva ja hienoo, että Paavo on saanut pois sen inhan kaulurin. Peräpään tikit ovat vissiin oikein mallikkaasti parantuneet. Terveisii Ossilasta, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 4. Meilläkään ei ole aitaa, ehkä sitten joskus. Ja häkissä Paavo ei pitkiä aikoja viihdy, kun ei ole pienenä opetettu.

  Paavon haava parani hienosti, ei ollut ongelmia. Kiitos terveisistä!

  VastaaPoista
 5. Aika mahtavat olosuhteet sulla siellä, Paavo! Mut varo, ettei punkki tartu suhun, ne on ikäviä! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on taas pitänyt aloittaa punkkaritsekkaukset!

   Poista