3.3.2014

Herra Tötterström

Meillä asuu tällä hetkellä Paavo von Tötterström-Pödkelssön. Eli tötteröpäinen mäyräkoira. Paavo on saanut jostain pienen haavauman anturaan (veikkaisin hiekoitussepeliä) ja ennen kuin huomasimme asian, Paavo ehti nuolla tassua. Ja siitähän haava ärtyi.

Viikonloppuna olimme reissussa, kun huomasimme asian. Ei auttanut kuin viritellä sukka tassun suojaksi, sillä tötterö oli tietysti kotona. Aika monta kertaa piti sukka virittää, sillä Paavo ei oikein tykännyt siitä. 

Kun pääsimme kotiin, sai Paavo tötterön suojakseen. Ei sekään kiva ole, mutta ei myöskään estä pallopelejä. Toivottavasti tassu paranee parissa päivässä.

6 kommenttia:

 1. Voi tätä tassuväkeä, kun tepastelevat joka säällä paljain varpain. Ei ihme, jos tulee haavoja. Paavolle pikaista tassun tervehtymistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Pitää muistaa tarkkailla tassuja jatkossa paremmin, kun tassuttelee Paavokin vaikka millaisessa maastossa.

   Poista
 2. Voi sua, Tötterström! Mä lähetän sulle parantavia muiskuja!<3

  VastaaPoista
 3. Voi Paavo Tötterströmiä. Toivottavasti anturahaava paranee pian. Ossikin on mestari heittelemään kaikkia luunpalasia sun muita tuolla tötteröllä. Terveisii M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paavoltakin sujuu tötterön kanssa kaikki muu, paitsi syöminen. Ei se paljon menoa haittaa.

   Poista