29.11.2013

Paavo liittyi liivijengiin

Paavolle ostettiin viime vuonna heijastinliivi, mutta siitä tuli lopulta työliivi. Eli oranssi liivi puetaan päälle kun lähdetään metsähommiin.

Nykyisellä asuinseudullamme on jonkin verran valottomia teitä, joten turvallisuuden takaamiseksi Paavolle piti hankkia uusi heijastinliivi. Kotiliivin värinä on keltainen ja se maksoi alle kuusi euroa. Melkoisia hintaeroja on liiveissä, osa maksaa reilut 20 euroa.

Näytään!

6 kommenttia:

 1. Jes, toi on tosi hyvä juttu! Mullakin on liivi ja näyn kuulemma tooooosi kauas sen ansiosta. Emäntäkin oli huomannu pari talvee sitten, et hinnoissa on huimat erot. Mun liivi on jostain halpiskaupasta eikä maksanu monta euroo, mut toimii ihan yhtä hyvin kuin kalliit merkkivermeet.
  Mä muiskautan sun ihanaa karvakuonoos, Paavo!<3

  VastaaPoista
 2. Hyvä Paavo! Toi liivi pukee sua tosi hyvin, ja mikä parasta se on halpa henkivakuutus. Ellin eka liivi taisi olla Hauhaun 4-5 €:n hintainen, ja sen mukaan piirsin sitten kaavat ja tein pari liiviä itsekin, pistinpä vielä flanellivuorinkin niihin. Hyvin näkyy, ollaan kuulemma kuin joulukuusia, kun meillä molemmilla on heijastinliivit päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä taitava. Täällä emännnän suurin viimeaikainen ompelusaavutus on verhot. Neljästä verhotsta kolme oli vinoja ja yksi väärän kokoinen.

   Poista
 3. Joo, ollaan ihan samoilla linjoilla sun kaa, Paavo. Näkyä pitää, niin koirien ku ihmistenkin. Me kun tääl maalla vallan asutaan, niin heijastimet on elinehto. Mukavia tassutteluja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on vähän sama juttu, asutaan taajaman laitamilla eli ihan joka lenkkireitillä ei katuvaloja ole. Mukavia tassutuksia sinnekin pojat!

   Poista