19.11.2013

Muistakaa punkkitarkastukset

Paavon isäntä ihmetteli aamulla, että mikä patti Paavolle on ilmestynyt kaulaan. Tarkemmissa tutkimuksissa selvisi, että Paavolla on kaulassa punkki. Marraskuussa!

Ei auttanut kuin kaivaa punkkipihdit esiin ja ottaa inha otus pois. Ja nyt täytyy muistaa jatkaa punkkitarkastuksia. Muistakaa tekin, ainakin niin kauan kunnes pakkaset tulevat.6 kommenttia:

 1. No ohhoh. Eikös ne karmeet öttöset olekaan kerenneet kuolemaan jo? Tai vetäytyneet talviunilleen. En tiedä kuoleeko punkki talveksi. Joutaisi kyllä kuolla sukupuuttoon koko olio. En tiedä pystyvätkö edes linnut syömään niitä? Vähän epäilen, joten hyödytön otus. Vai Paavo, onneksi se öttiäinen saatiin napsaistua pois. Terveisii M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään tiedä kuolevatko vai talvehtivatko, mutta saisivat minun puolestani nukkua koko vuoden. Paavolla on nyt iso patti siinä, mistä punkki otettiin pois,

   Poista
 2. Siilit ovat kadonneet, toivottavasti punkit katoavat myös vähäksi aikaa. Molemmista on harmia - eri tavalla tosin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei muuten syksyllä näkynyt täällä uuden kodin lähettyvillä siilejä. Sen sijaan yksi pupu käy kyttäämässä omenapuuta. Ja oli se jo kerennyt maistaakin, nyt on omenapuu suojattu.

   Poista
 3. Voi ällötys, vieläkö ne liikkuvat? Vaikka eipä tuo kai mikään ihme ole, koska jotkut käyvät vielä sienestämässäkin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti nyt on ollut vielä niin lämmintä, että punkkeja liikkuu. Ovat superinhottavia otuksia.

   Poista