8.2.2013

Astetta erikoisempi kyläilykutsu

Olimme jälleen tällä viikolla näytelmäharjoituksissa. Ringin kiertämiset ja muut sujuvat jo melko mallikkaasti ja pöydältääkään Paavo ei enää heti yritä hypätä emännän syliin.

Hampaat ja etupään Paavo antaa tutkia nätisti, mutta kun mennään häntäosastolle ja takapäähän Paavo yrittää painaa tiukasti pyllyä pöytään.

Kotona Paavon häntää saa väännellä lähes solmuun, joten ongelma liittyneet pöydän ja tilanteen mukanaan tuomaan jännitykseen.

Näytelmäharjoitusten vetäjä kehottikin ahkerasti kotona kokeilemaan häntää ja palleja. Sekä lisäksi pyytämään myös vieraita osallistumaan harjoitteluun. Kuinka moni vastaan kutsuun: tuletko meille kahville ja voitko samalla tsekata Paavon pallit?

8 kommenttia:

 1. Hmmmmm... koiranomistaja voisi vastata kutsuun kyllä mutta muut katsoisivat kyllä vähän ihmeissään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ensimmäinen kyläilijä on jo hoitanut osuutensa!

   Poista
 2. Hahhah, toihan on hauska kyläilykutsu, mä varmaan tulisin viivana. Ellin ollessa pentu, kehotinkin usein vieraita kurkkimaan korviin ja hampaisiin, kun vähän haaveilin jossain näytelmissä sen kanssa käydä. No, ne haaveet on jääneet tietyistä syistä. Mutta oon kyllä huomannut Ellissä vähän samaa virkaa, ettei oikein peräpäähän sais koskea. Joskus oon joutunut sitä auttamaan paperilla, kun sillä on jäänyt kakka roikkumaan jonkun vihman päähän, ja tytyhän hyppäs miltei pari metriä ilmaan. Ei se onneks yritä purra, mutta siis säikähtää sitä kovasti.

  Itse asiassa voisko tuon teidän homman kääntää myös niinpäin, että kun te menette vierailulle, niin siellä kopeloitaisiin Paavon pallit. Toki selittäisit isäntäväelle, miksi näin kummallinen pyyntö ;) Tarkoitan vaan, että kun teillä ei tunnu kotona olevan ongelmaa, niin kylässähän sitä voisi harjoitella ehkä astetta tehokkaammin, kun koira ei ole ihan omalla reviirillään. Onnistuiskohan tuollainen? Ja entäs jos pistäis toisen käden mahan alle, niin ettei se pääse lysähtämään peffalleen ja toisella kädellä sitten kopeloi.

  Paavo on kyllä niin ihana namu, että sitä todellakin kannattaa viedä näytelmiin. Jos olisin tuomari, antaisin sille täydet pisteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on vähän sama homma kuin Ellillä, onhan se vähän noloa jos takamusta pyyhitään. Nyt on taas jouduttu niihin hommiin kun ripuli iski.

   Ja hyvä idea tuo kyläilytoteutus. Niin ja jos järjestät yksityisnäyttelyn, niin tullaan varmasti Paavon kanssa paikalle!

   Poista
 3. Täällä harjoitellaan samoja juttuja. :) Alman on alistunut siihen että lenkin jälkeen kuivataan pyyhkeellä ihan joka paikka, joten peräpää ja haarojen väli ei tuota ongelmia. Renttu taas on vielä niin napero että se vielä meinaa hoksata edes sitä kuivaamista. Meinaa vaan aina jäädä tämän toisen koiran kanssa hampaiden yms. katsominen, kun ensimmäisen koiran kanssa teki innoissaan ihan kaikkea. :D Pitää ottaa asiaksi joka päiväinen hampaat-komento.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kanssa Paavo antaa kuivata itsensä, vaikka onhan se hieman alentavaa mäyräkoiran mielestä.

   Poista