27.1.2013

Uusi tähystyspaikka

Paavo sai uuden tähystyspaikan. Pyykkikori siirrettiin makuuhuoneen ikkunan ääreen ja korin päälle laitettiin tyyny. Nyt kelpaa tarkkailla seitsemän kerrosta alempana olevan kadun tapahtumia.

Pyykkikorin paikanvaihdolle oli toinenkin syy. Se sijaitsi aiemmin makuuhuoneen oven vieressä. Paavo viettää päivänsä makuuhuoneessamme ja herra Houdini oppi kiipeämään pyykkikorin päälle ja avaaman oven. Vapautunut mäyräkoira käytti aikansa, mitenkäs muutenkaan, kuin keppostellen...

8 kommenttia:

 1. Niin sitä pitää :) Mäyräkoira avaa oven :)

  Nelli on saanut myös hienon kyttäyspaikan siitä seuraavassa postauksessa.

  VastaaPoista
 2. Mahtava päivystyspaikka! Noista korkeuksista sitä voikin tähystää kaemmaksi, vähän kuin Paavo olisi oikeassa tähystystornissa.

  VastaaPoista
 3. Ollaan kans mietitty et tähystyspaikka ois hyvä Lemmylle. Luulis että tulee ainakin enemmän ihmeteltävää mut auttaakohan tuo haukkumiseen? Jos alkaakin sitten haukkua ulos. Tiedättekö Paavosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naapurit eivät ole kommentoineet, mutta veikkaisin Paavon pitävän ajoittain komentoa kadulla kulkijoille. Tähystyspaikka on kuitenkin parempi vaihtoehto kuin tylsistyminen. Paavo ei syö luita tai leiki solmunarulla yksin ollessaan. Jos ei ole katseltavaa se tylsistyy, totesimme tämän parin tuhotun tyynyliinan jälkeen...

   Poista
 4. Maltatkohan sä ny ollenkaan vetää tupsluureja? Mahtavat näkymät.

  VastaaPoista