22.1.2013

Hyljekoira

Moni mäyräkoiran omistaja on kehunut Ikean pehmoleluja mäykylle sopiviksi eli tavallista kestävämmäksi. Täysin mäykyn kestävää lelua ei taida ollakaan.

Niinpä Paavo sai Ikeasta tuliaisina sirkushylkeen. Paavo osoittautuikin oivalliseksi hyljekoiraksi. Aluksi hylje sai kyytiä ja muutamia reikiä kylkeensä, sen jälkeen otettiin unet yhdessä.

Hylkeen kestosta voisin sanoa sen verran, että se on kestänyt jo kauemmin kuin yhden illan...12 kommenttia:

 1. Joo kyllä Ikean lelut kestää parhaiten, vielä kun leikkaat nuo lappuset pois niin kestää varmasti ;) Vaikka ne mukavasti rapiseekin niin niistä sen sauman saa ensimmäisenä rikki..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lappujen leikkaaminen ei enää kannata, sillä hyljyksessä on jo muutama kappale reikiä muualla. Vielä siinä on kuitenkin puuhaa.

   Poista
 2. Laput leikataan meilläkin pois ja kaikkein kestävimmiksi ollaan todettu. Tosin hylje on ihan uusi tuttavuus. Onko tämän talven mallia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä oliko tämä jotakin erikoiserää, oli puoleen hintaan. Sirkushylkeessä oli tarralla kiinni iso pallo, mutta palloon tuli heti reikä. Laput ovat vielä paikoillaan, mutta muutama muu reikä hylkeessä jo on. Hylje on kestänyt huomattavasti pidempään kuin esimerkiksi eläinkaupasta ostettu iso majava. Se taisi tuhoutua alle tunnissa.

   Poista
 3. Ikean lelut kestävät aika hyvin jopa supertermiitti-Mirkun käsittelyä. Yleensä niihin tulee nopeasti pieniä reikiä, mutta totaalista tuhoutumista ei tapahdu ainakaan ihan hetkessä. Reikäisetkin lelut kestävät yllättävän hyvin riepottelua. Paavolla on ihan oikeat otteet hylkeen kanssa kamppaillessa!;)

  VastaaPoista
 4. "Kauemmin kuin yhden illan " - se on jo pitkä aika :)

  VastaaPoista
 5. Ikean pehmot kestää kyllä hyvin - Jalon käsittelyssä ei jälkeäkään edes vuosien jälkeen :D Hylje näyttää erityisen pehmeältä riepotettavaksi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paavon pehmolelujen ikää ei lasketa vuosissa, korkeintaan viikoissa.

   Poista
 6. Mitä ihmettä, kestääkö joku lelu oikeasti kauemmin kuin yhden illan mäyrän hampaissa? :D Täytyy itsekin piipahtaa Ikeaan ostamaan tämä ihmelelu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kesti kokonaiset kolme iltaa. Sitten täytteet olivat lopullisesti pihalla!

   Poista