5.8.2013

Puhdistus

Paavo on usein huonotapainen rontti, mutta hoitohommat se antaa tehdä useimmiten kiltisti. Esimerkiksi eilen sen naamasta poistettiin punkki aivan silmän alapuolelta. Tänään vuorossa oli korvien puhdistus. Ei sekään ole kivaa, mutta ei tuo juuri räpiköinyt vastaankaan. Nyt on siistit korvat.

8 kommenttia:

 1. Hyvä, Paavo, hienosti suoriuduit hoitohommeleista. Kuuletkin taas vähän paremmin ;)

  Ei huoltohommissa yleensä mitään vikaa ole. Korvaputsauksista Elli suorastaan nauttii. Kynnetkin menettelee, pienessä jähmetyksessä, mutta kun tietää saavansa makupalan, niin antautuu. Punkkeja meillä ei vielä ole ollutkaan,*kop kop*.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kynnet on helpoimmat, tuo korvaputsaus on vähän liian henk. koh. alueille tunkeutumista, tuumii Paavo. Meillä on tänä kesänä ollut muistaakseni neljä punkkia.

   Poista
 2. Hieno Paavo. Kymppi käyttäytymisestä!!! Meillä taas hoitohommat ovat välillä vähän vaikeita. Ossi painelee ympäri taloa ja minä perässä. Sitten kun saan houkuteltua keittiöön, niin hommat hoituvat. Tosin kaikkia hoitotoimenpiteitä Ossi inhoaa. Syytä en tiedä. Terveisii hyvin käyttäytyvälle Paavolle, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Ossi! Ihan vaan vinkiksi, että siistillä herrasmiehellä on kynnet leikattuna ja korvat putsattuna!

   Poista
 3. Saako sää Paavo, palkintoja hoitotoimien jälkeen? Me saahaan, jos sä et saa, niin kannattaa vikuroida ja heti napsahtaa herkkuja, ku oot taas asiallisesti. Vinkki vinkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vinkki, tattista vaan pojat. Kyllä Paavo saa aina vähän herkutusta kun toimenpide on ohi!

   Poista
 4. Hyvä poika! Mäkin oon kiltti, kun tehdään huoltotoimenpiteitä. Ja ihan niin kuin Tuuliset pojat, mäkin saan sit aina herkkuja. Eli kyllä kannattaa kestää nypräämiset, näpräämiset, kaivelut ja kutittelut!:)

  VastaaPoista