8.3.2013

Viikonlopun piristys

Hei kaikki blogikamut, pakko jakaa teille linkkivinkki! Törmäsin netissä australialaisvalokuvaaja Serenaan, joka on kuvannut muun muassa omia koiriaan. Yksi kolmesta koirasta on mäykky nimeltään Ralph.


Yllä olevan kuvan on pakko olla photoshopattu, yksikään mäyräkoira ei suhtaudu makkaroihin noin tyynesti! Käykää kurkkaamassa Serenan nettisivuja, sieltä löytyy mahtavia otoksia. Mukavaa ja piristävää viikonloppu kaikille!

10 kommenttia:

 1. Tosi hauska kuva. Ja linkin takana lisää hauskoja kuvia. Sisso, Ellillähän oli joskus makkara nokan edessä, eikä kelvannut, siitä on kuvamateriaaliakin olemassa. Tosin tavallinen nakki sille kyllä taitaa kelvata.

  Saattaapi olla photoshopattu, tai sitten noi on jotain muovisia nakinpätkiä.
  Mukavaa viikonloppua sinnekin ja hyvää naistenpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paavolle todennäköisesti kelpaisi nakit ja makkarat. Ja kuvassa tosiaan taitaa olla muovinakkeja. Viikonloppu sujui Paavolta vauhdikkaasti, laitan jossain välissä kuvia!

   Poista
 2. Siis voihan olla että joku on saanut mäyräkoiran koulutettua... :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia!
  Tuosta nakkiasiasta: Mirkku malttaisi mitä todennäköisimmin poseerata nakkeihin käärittynäkin. Neidillä on uskomaton kyky ja kärsivällisyys poseerata, vaikka ympärillä olisi houkutuksia. Pitäisiköhän ostaa metri nakkeja ja testata...?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, haluamme ehdottomasti nähdä Mirkusta nakkikuvia!

   Poista
 4. Kiitos linkistä, kuvat ovat todella mainioita. Koiran pitää varmaan pienestä pitäen oppia poseeraamaan? Tuskinpa Olli enää malttaisi pysyä niin kauan paikalla, että saisi onnistuneen otoksen. Ainakin ilme olisi emäntää syyllistävä jokaisessa kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paavollakin poseraaminen on vähän vaihtelevaa. Useimmiten parhaat kuvat napataan vahingossa.

   Poista
 5. Hienoja kuvia, taidesellaisia. Tykkäsin kyllä eniten niiden värisävyistä. Vähän sydän löi tyhjää kun mäyris keikkui sen laatikkopinon huipulla. Ehkei ollut aito...mutta uskollisia ovat hänen kuvattavansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika huimia otoksia on joukossa, ja suloisia otuksia kuvattavana!

   Poista