17.12.2011

Tarvikkeita

Pentua varten on nyt hankittu ensimmäiset tarvikkeet. Ostimme eläinkaupasta kynsisakset, kongin, aktivointilelun ja harjan. Kaupassa oli jonkinlainen remonttimyynti ja tarvikkeet olivat alennuksessa. Sen takia myös hyllyt olivat melko tyhjiä, eikä esimerkiksi sopivia ruokakuppeja ollut saatavilla.

Tutkin tavaroita tarkemmin kotona, aktivointipalloa markkinoitiin kissoille ja harja oli tarkoitettu terriereille. Toivottavasti mäykkyselle ei tule identiteettikriisiä.

2 kommenttia:

  1. Teillä tuntuu pysyneen tilanne vielä ihan hallussa. Omakohtaisena kokemuksena voin vinkata, että tuolla lemmikkikauppoissa lähtee homma helposti lapasesta ;D Pinja oli oman ensimmäinen koirani, joten pitihän sille hankkia kaikenlaista kivaa lelua sun muuta. Onneksi se järki myös palasi lopulta päähän ennen vararikkoa xD Mutta erityisesti kongi ja muutkin aktivointilelut ovat loistokeksintö. Meillä ainakin olivat tarpeeseen uskomattoman energisen pennun kanssa :)
    Seurailen jatkossakin teidän blogia, uusi mäyris"tuttavuus" on aina mieluisa :)

    VastaaPoista
  2. Taitaa sittenkin olla onni, että eläinkaupoissa on tullut vastaan olematonta palvelua. Hyvä myyjä olisi taatusti onnistunut myymään minunlaiselleni aloittelijalle kaikkea enemmän ja vähemmän tarpeellista!

    VastaaPoista