29.11.2011

Tutkailua osa 1

Koiran hankkiminen vaikuttaa näköjään aika moneen käytännön valintaan. Kuten siihen, millaisen puhelimen aion seuraavaksi hankkia. Mikään valtava kiire uudella puhelimella ei ole, mutta olen hiljalleen kartoittanut vaihtoehtoja. Eniten minua houkuttaisi hankkia iPhone. Osittain siksi että käytän kotona Applen kannettavaa, joten puhelin ja kone toimisivat sujuvasti yhdessä.

Havahduin siinä vaiheessa, kun mies totesi, että koiratutkaohjelmia saa nykyään myös Androidille. En ollut tullut ajatelleeksi, etteivät ne välttämättä toimi kaikissa puhelimissa, kun vaihtoehtoja on nykyään niin paljon. Saakohan niitä myös iPhonelle? Nopean googlailun perusteella vaihtoehtoja ei ole montaa. Hunting Trackerin kotisivujen mukaan heidän tutkansa pitäisi toimia myös iPhonen kanssa.

En kuitenkaan ole vielä ehtinyt kovinkaan paljoa perehtyä eri tutkavaihtoehtoihin. Mieluiten haluaisin talouteemme parhaan ja toimivimman tutkan, puhelinyhteensopivuus ei ole vaatimuslistalla ykkösenä. Pitänee perehtyä aiheeseen jossain vaiheessa ajan kanssa, vinkkejä otetaan vastaan!

2 kommenttia:

  1. Mä oon tajunnu kaivata puhelimeeni vasta nopeampaa kameraa. Nykyisellä saa Murun hienoista poseerauksista filmatuksi vain epätarkan karvakasan...

    Ps. Nyt jännäittää, onnistuuko tää kommentointi. Tänne piti kirjautua!

    VastaaPoista
  2. Kommentointi onnistui, eikä olisi tarvinnut kirjautua, olisit valinnut viimeisen kohdan eli Nimetön. Mutta nytpähän tiedän kuka olet! Oletko kokeillut nakki kameran takana -kikkaa? Saattaa helpottaa poseerausta.

    VastaaPoista