5.12.2012

Mummulaan

Tänään työpäivän jälkeen hyppään Paavon kanssa junaan, onneksi kyseessä on vain lyhyt paikallisjunapyrähdys. Viimeksi nimittäin junailu oli vähän stressaava, kun lemmikkivaunussa oli muita koiria, joiden kanssa olisi tietysti pitänyt päästä leikkimään!

Mies ottaa meidä asemalta kyytiin ja sitten jatkamme matkaa Paavon toiseen Mummulaan. Kyseessä on sekä meille että Paavolle ihan spesiaalireissu. Huomenna me lähdemme minilomalle ja Paavo jää kahdeksi yöksi Mummun hoitoon. Tämä on jännittävää, sillä Paavon on tähän mennessä viettänyt vain yhden yön erossa meistä molemmista.

Tosin Mummu taitaa hemmotella Paavoa sen verran (sehän on Mummujen tehtävä), että meille tulee isompi ikävä kuin Paavolle!


14 kommenttia:

 1. Meillä ainaki se on niin, että mamma ja pappa ikävöi mua paaaljon enemmän, ku mä niitä. Mun mielestä hoitopaikassa on kiva olla! Junassa en oo koskaan ollu. Vaunullinen leikkikavereita kuulostaa kyllä kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin meni Paavollakin! Paavo olisi silloin edellisellä junamatkalla halunnut leikkiä kaikkien kanssa, ja emäntä ei tietenkään päästänyt, tylsimys!

   Poista
 2. Meillä on sama juttu, jopa mun tätikin antaa aina isommat namipalat ko matte - hyvää lomaa Paavolle mummulaan! Ja ps: komiasti killität suoraan kameraan tossa kuvassa :-) t. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummu osti luita ja uusia leluja - tosi kivaa oli! Nappisilmä kiittää kehuista!

   Poista
 3. Hyvää lomaa Paavolle! Hyvin se sujuu! Mulla on ainakin ollut ihan kivaa yökylässä, vaikka kyllä mä ikävöin vähän emäntää. Mut junassa en oo koskaan ollu. Pitäis alkaa suunnitella junamatkaa, jos sais emännänkin mukaan!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paavoa kehuttiin kiltiksi ja tottelevaiseksi, ei juurikaan ikävöinyt meitä. Ja junailemaan kannattaa lähteä, voi törmätä uusiin kavereihin! Paavo tosin on vähän rauhaton matkaaja, pitää höntyillä ja kommentoida.

   Poista
 4. Mukavaa lomailua teille!
  Varohan, Paavo, ettei mummu syö sinua kun oot niin syötävän söpön näköinen tuossa uudessa turkissasi ;) Niin ihanat suklaasilmät napittaa kuvaajaa.

  VastaaPoista
 5. Paavolle terkut Karttulasta,siisti poika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Paavo ei edes saanut porttikieltoa trimmaamoon. Terveisiä teille kaikille, mamma-Bamille erityisesti! Juuri itsenäisyyspäivänä muistelimme, kuinka vuosi sitten olimme ensimmäistä kertaa tapaamassa Paavoa ja veljiä!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Paavohan nautti. Kylässä päässi myös nukkumaan vesisängyssä! Lämmitetty peti, mäyräkoira osasi arvostaa!

   Poista
 7. Moi! Meidän blogissa olisi teille haaste/tunnustus!
  Mukavaa joulunaikaa!

  VastaaPoista