29.1.2012

Tunnustusta

Sain Ellieliltä tunnustuksen, iso kiitos!Blogitunnustus on tarkoitus jakaa viidelle inspiroivalle blogille, jossa on alle 200 tilaajaa/kirjautunutta.

Koska en tiedä blogien tilaajamääriä, saa kuka tahansa napata haasteen. Olkaa hyvä!

Annamari on hieman tuunannut haastetta:
"Ja koska minä olen minä, niin pakkohan minun on tätäkin tunnustusta vähän tuunata. Hitsi. Olen nimittäin tykästynyt kovinRadio Aallon arki-iltaisin klo. 20 - 21 kuultavaa ohjelmaan, Happy hour, jossa soitetaan musiikkia aina yhden kuuntelijan kokoamalta biisilistalta. Olen usein ohjelman aikaan joko koirien kanssa lenkillä (napit korvissa) tai autossa. Olenkin ohjelman innoittamana monasti miettinyt, mitkä kappaleet valitsisin omalle soittolistalle. Joten päätin liittää tunnustukseen mukaan haasteen, jonka saa toki jättää myös toteuttamatta. "


Listaa viisi kappaletta, jotka haluaisit mukaan omalle soittolistallesi. Erittäin mukavaa olisi myös kuulla, miksi valitsit juuri kyseiset kappaleet.

Valitsin omat kappaleeni juuri sillä perusteella, että ne olisi kiva kuulla radiosta vaikkapa lenkkeillessä:

Kotiteollisuus on musiikkia suoraan Karjalan laulumailta. Vuosia sitten kuuntelin paljonkin kyseistä bändiä nimenomaan lenkkeillessä. Rytmi on hyvä ja sanoista saa potkua. Tällä kappaleella olisi hyvä aloittaa lenkki.

Sitten tunnelmasta toiseen. Husky Rescue on hyvänmielen musiikkia. Kyseisestä kappaleesta tulee kesä mieleen ja siinä on juuri sopiva tempo reippaaseen lenkkeilyyn!

Sitten siirrytään kesästä suoraan talveen! VinterNoll2 on mielestäni Kentin parhaita biisejä. Myös tätä bändiä on tullut kuunneltu lenkillä.

Myös Lapkolla on komppi kohdallaan, toimii. Kappaleissani on näköjään sekaisin iloa ja synkkyyttä!

Von Hertzen Brothersilta olisin voinut valita minkä tahansa muunkin kappaleen. Ajattelin kuitenkin lopettaa lenkkini rauhalliseen ja leppoisaan tunnelmaan. Tämä kävisi vaikka venyttelymusiikiksi!

Tänä viikonloppuna on harmittanut, ettei Paavosta vielä ole lenkkiseuraksi. Lauantaina oli ehdottomasti talven komein ilma. Olemme kuitenkin joutuneet tyytymään pikaisiin pyrähdyksiin pihalla. 

4 kommenttia:

 1. Kiva kun vastasit haasteeseen.
  Mielenkiintoisia artisteja löytyy täältäkin. Kotiteollisuus kolahtaa täälläkin, parin-kolmen levyn verran. Tykkäsin aikoinaan Helvetistä itään -levystä ja erityisesti nimibiisistä. Lasten kuullen hoilasin aina "Helsingistä itään..." En ole ikinä kuullut Huskyjä, piti oikein googlettaa ja suomalaisiahan he ovat. Just noin, kun sanot: hyvänmielen musiikkia! Kentin muistelenkin olevan ruotsalainen, ihan hyvä. Mutta miksi Lapko oli jossain määritelty vaihtoehtomusaksi, minusta se on paremminkin ihan normaalia pop/rockia. Lapko näkyy olevan kotoisin Harjavallasta eli muutamankymmenen kilsan päästä. Toi Von Herzen Brothers ei muhun uponnut, sorry.

  Olen kyllä mielenkiinnolla seurannut, mitä muut ovat vastanneet tähän haasteeseen. Annamari oli laittanut liikkeelle hienon haasteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä mielenkiintoinen tehtävä. KT:n alkupään levyt ovat oikein kuunneltavia, sittemmin homma on alkanut hieman toistaa itseään. Lapko on tosiaan jotenkin jäänyt vaihtoehtokategoriaan, vaikka ansaitsi suuramman huomion. Ja jos VHB ei äänen kanssa uppoa, niin kai veljeksiä voi katsella vaikka volymet olisi nollassa?

   Poista
 2. Pakkaskeleillä tyydytään meilläkin pikkupyrähdyksiin, joiden ajaksi ei juuri musiikkia kannata ottaa mukaan. Hyvä, jos yhden biisin ehtisi kuunnella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri katselin lähipäivien ennustetta, huomiselle luvataan 26 astetta ja siitä vaan pakkanen kiristyy!

   Poista