17.1.2013

Draaman taju

Kävimme eilen ottamassa yksivuotisrokotukset. Penturokotukset menivät näppärästi nappuloita syöden ja muutenkin eläinlääkärikäynnit ovat sujuneet hienosti.

Tällä kertaa Paavo hieman arkaili eläinlääkäriä ja halusi hypätä emännän syliin kun eläinlääkäri kuunteli sydäntä ja tunnusteli palleja (paikoillaan ovat, molemmat). Kun rokotuksen aika tuli, minä pitelin Paavoa päästä kiinni ja eläinlääkäri tuikkasi piikin.

Koko homma oli Paavon mielestä suuri vääryys, se käpertyi kerälle ja vinkui surkeaakin surkeammin. Jos yhtään osasin suomentaa, niin Paavo kertoi jotakuinkin seuraavaa: Apua, täällä kiduteaan viatonta koiraa! Ei tällaista saa tehdä! Ei ei ei!

Mäyräkoiran elämä on joskus kovin dramaattista!

Onneksi herkkunappulat hieman helpottivat oloa ja kohta Paavo heilutti häntäänsä jo eläinlääkärillekin.

Paavo on muuten aika sutjakka tyyppi. Vatsataudin jälkimainingeissa painoa oli alle kuusi kiloa, nyt paino on hieman noussut ja vaaka näytti 6,3 kiloa. Melkoinen mediummäykky ja pygmi-Paavo. Vielä vajaa kuukausi, että Paavo on virallisessa mittausiässä. Silloin selviää, mihin kokoluokkaan se sijoittuu. Arvauksia otetaan vastaan.

8 kommenttia:

 1. Koita Paavo vähän saada lisää lihaa luitten ympärille niin ei tuu talvellakaan niin helposti kylmä niin kuin mulla tulee. Mää en vaan liho, eikä meidän perheen mieskään vaikka me syödään niin kuin Miehet syö eli paljon. Emäntä lihoo vaikkei söiskään. Käh.

  Rokotukset on hyvä ottaa, reipas olit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ruoka maistuu Paavolle oikein hyvin. Tuo pulskistuminen on tosiaan emäntäihmisten ongelma.

   Poista
 2. Ohoh, onpas Paavo sutjakka makkara. Veikkaan jäävän kääpiöksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sutjakka juu! Muutaman viikon päästä mittaillaan.

   Poista
 3. Paavolle rapsutuksia, Paavo ei jää käppänäksi,lihaa,lihaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paavo on samaa mieltä ohjeestaa antaa herralle lihaa. Onneksi ruoka maistuu!

   Poista
 4. Kyyllä Paavo on normaali. ;) Almakin kasvoi niin hitaasti, että kaikki veikkasivat sen jäävän kääpiöksi. Höpön löpö, nyt vajaa kaksi vuotiaana neiti on 8kg sutjakka normipötkylä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa arveli näyttelyharjoitusten vetäjä. Vatsatauti vaan veti vähän liian hoikkaan kunto. Paavolla ei onneksi ole mitään tavallista suurempia ruoka-annoksia kohtaan.

   Poista