28.2.2012

Lumileikkejä

Viikonloppureissulla Paavo kohtasi monta uutta ihmistä. Karjalaiseen tapaan saimme myös rotinoita. Ne tosin oli osoitettu Paavolle, purkkiruokaa ja purutikkuja. Ja tuotiinpa mäykkyselle myös pari uutta lelua. Paavo sai myös ensikosketuksensa lapsiin, pieni ihminen oli hieman pelottava.

Paavo pääsi viikonloppuna ensimmäistä kertaa juoksentelemaan ulkona vapaasti ja peuhaamaan kunnolla lumessa. Voi sitä riemua! Harjoittelimme myös luokse tuloa vihellyksestä. Pihvitikku tuntuu toimivan hyvin koulutusapuna. Muistikortille tarttui monen monta otosta säntäilevästä koirasta. 

7 kommenttia:

 1. Kyllä oikein huokuu noista kuvistasi, että kivaa oli. Sullakin on vinkeet korvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paavolla kyllä riittää korvia ja melko usein ne ovat nurinkurin tai ainakin heikunkeikun!

   Poista
 2. Voi, miten onnellisen näköinen vauhtimakkara!<3
  Korvat heiluen maailmaan tutustumaan!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia. Mulle tulee ihan Elli mieleen pienenä. Just tommosta pomppimista ja vauhtia lumihangessa, jopa umpihangessa mitä ei tänä vuonna ole harrastettu. Voi noita korvia tuossa toiseks vikassa kuvassa ;D

  VastaaPoista
 4. Vauhtinakki menossa korvat heiluen!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia, kyllä karkkari on ihan eri näköinen kuin sileäkarvainen.

  VastaaPoista
 6. Paavon korvat kyllä lepattavat, sen verran herralla riittää vauhtia. Hyvistä kuvista kiitos kuuluu miehelle. Ja Kaunis Nelli: Paavolla alkaa hiljalleen karva tuntua karkeammalta ja harmaata karvaa puskee. Eli isona Paavosta tulee riistanvärinen.

  VastaaPoista